Ο πρώτος από εμάς: Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα και η μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά
Media

Ο πρώτος από εμάς: Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα και η μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά

Η νέα δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς», που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, μάς συγκίνησε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και μέσα από την ιστορία του Άλκη αλλά και τις επιθυμίες των υπόλοιπων 5 φίλων της παρέας, μας έκανε να αναρωτηθούμε για τα σημαντικά και τα ασήμαντα της ζωής.  

 

«Ο πρώτος από εμάς» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!

O-PRWTOS-APO-EMAS-EP.1-(5).jpg

Ο πρώτος από εμάς

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» - ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

Ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του Άλκη. Η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο, και η ανασφάλειά γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις και ενώ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, εκείνη με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά. Η επιμονή του Κοσμά να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα, θα τον φέρει σε ρήξη με τη Σοφία. Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας.

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved