Χρήστος Λούλης: «Όλοι μας φοβόμαστε μη μείνουμε μόνοι, μην τα χάσουμε όλα»
Media

Χρήστος Λούλης: «Όλοι μας φοβόμαστε μη μείνουμε μόνοι, μην τα χάσουμε όλα»

Ο δεύτερος κύκλος του «Όρκου II» ξεκινά με τον Φίλιππο Ραζή στη φυλακή και τον Χρήστο Λούλη να καλείται να ερμηνεύσει έναν ήρωα που συνεχίζει να δίνει τις μάχες του, παρόλο που έχει χάσει τα πάντα.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για το ρόλο το αλλά και για το τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

undefined

Τι σας ενέπνευσε στον Φίλιππο Ραζή, τον κεντρικό ήρωα στον «Όρκο II»;

Με ενέπνευσε πολύ το ότι δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια. Έχει μια στρωμένη δουλειά, μια γυναίκα την οποία υπεραγαπά, περιμένουν και ένα παιδί, και οποιοσδήποτε στη θέση του θα μπορούσε να πει «άσε, μην μπλεχτώ και χάσω τη βολή μου». Ο Φίλιππος είναι από τους σπάνιους ανθρώπους στις μέρες μας που δεν μπορούν να κάνουν ότι δεν είδαν αυτό που συμβαίνει δίπλα τους. Έτσι, βγαίνει από τη ζώνη ασφάλειας που έχει και θέλει να βοηθήσει. Και τα χάνει όλα.

Στα νέα επεισόδια τον βρίσκουμε στη φάση που τα έχει χάσει όλα, ακόμη και την ελευθερία του.

Στον πρώτο κύκλο καταδικάστηκε και στον δεύτερο θα τον δούμε στη φυλακή. Πάντα για έναν ηθοποιό είναι πολύ γοητευτικό να παίζει κάποιον που τα έχει χάσει όλα και είτε χάνει και τους ανθρώπους του είτε τους απομακρύνει γιατί πέφτει σε μια κατάθλιψη. Όλοι μας φοβόμαστε μη μείνουμε μόνοι, μην τα χάσουμε όλα, οπότε μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω αυτόν τον απόλυτο φόβο.

A153.jpg

Είναι ποτέ κανείς έτοιμος να τα χάσει όλα;

Όχι. Θέλουμε να λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που έχουμε, αλλά μας ενδιαφέρουν και μας παραενδιαφέρουν. Όταν τα χάνεις όλα, δεν χάνεις μόνο αυτά που έχεις, χάνεις κι ένα κομμάτι από την ψυχή σου. Κι όταν λέω όλα, δεν εννοώ τα λεφτά, αλλά το σπίτι σου, την ελευθερία σου, τους φίλους σου. Χάνεις το μυαλό σου και μπαίνεις σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, όπου είσαι μόνος και όλοι οι άλλοι είναι εχθροί. Είναι εφιαλτικό!, είπε ο Χρήστος Λούλης στο περιοδικό 7μέρεςtv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved