Χρήστος Λούλης για Famagusta: «Είναι κάτι που πονάει όλους εμάς τους 'Έλληνες»
VAG GKIKOPOULOS 2023
Media

Χρήστος Λούλης για Famagusta: «Είναι κάτι που πονάει όλους εμάς τους 'Έλληνες»

Ο Χρήστος Λούλης αυτό το διάστημα, εκτός από τον Όρκο II, βρίσκεται και σε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε, σε συνέντευξή του, για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

BACKSTAGE_FAMAGUSTA_LOYLHS-XRHSTOS.jpg


Αυτό το διάστημα κάνετε γυρίσματα για τη σειρά «Famagusta», που θα προβληθεί στο MEGA το 2024, συμβαδίζοντας με την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο.

Είναι ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και για τον Ανδρέα Γεωργίου, που κάνει τη σκηνοθεσία, και για τον Κούλλη Νικολάου, που κάνουν μαζί την παραγωγή. Είναι κάτι που τους πονάει και πονάει κι όλους εμάς τους 'Έλληνες. Είναι μια σειρά που διαδραματίζεται στο τώρα, αλλά φωτίζει κάποια πράγματα του παρελθόντος τα οποία είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό. Έχει πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που θρήνησαν νεκρούς και αγνοούμενους, οι οποίες έχουν δραματοποιηθεί. Είναι μία από αυτές τις φορές που παίρνουμε κάτι που μας αφορά πολύ και μιλάμε γι’ αυτό, μιλάμε για το τότε και το τώρα, γι’ αυτό που ήμασταν και γι’ αυτό που έχουμε γίνει.

BACKSTAGE_FAMAGUSTA_SOFIA-PAYLIDOY_XRHSTOS-LOYLHS.jpg

Θα σας δούμε και στον δεύτερο κύκλο του «Maestro»;
Θα με δείτε, έχω μία σκηνή.

Παράλληλα, κάνετε πρόβες και στο Εθνικό Θέατρο.
Ετοιμάζουμε μια νέα παράσταση με τίτλο «Ευαγγελισμός» και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου. Είναι μια ιστορία πολύ ιδιαίτερη, διαδραματίζεται στο; συγκεκριμένο νοσοκομείο και έχει να κάνει με τον κύκλο της ζωής με την αγάπη, με τις ανθρώπινες σχέσεις, με τον αποχαιρετισμό και με το καλωσόρισμα. Και καταλήγει μ’ ένα μανιφέστο για το τι είναι η ζωή και ο άνθρωπος μέσα από την ποίηση και τη μουσική. Είναι βαθιά ανθρώπινο το τι συμβαίνει στα νοσοκομεία, είτε στα κρεβάτια είτε στους διαδρόμους είτε απέξω, το πόσο κοντά έρχονται οι άνθρωποι στη δύσκολη στιγμή τους.

BACKSTAGE_FAMAGUSTA_PAYLIDOY-SOFIA-XRHSTOS-LOYLHS.jpg

Έχετε βρει την ισορροπία ως εργαζόμενος σύζυγος και πατέρας;
Δεν την έχω βρει, την ψάχνω καθημερινά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει τη συνταγή, πάω με την κάθε μέρα, είπε ο Χρήστος Λούλης στο περιοδικό 7μέρεςtv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved