Σία Κοσιώνη: Οι αντιδράσεις της στο άκουσμα της ήττας Μπακογιάννη έφεραν επικά σχόλια στο twitter
Media

Σία Κοσιώνη: Οι αντιδράσεις της στο άκουσμα της ήττας Μπακογιάννη έφεραν επικά σχόλια στο twitter

Η αποψινή ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών έφερε αμηχανία στην Σία Κοσιώνη, οι αντιδράσεις της οποίας έγιναν θέμα και στο twitter.

Ο σύζυγός της «έχασε» τον Δήμο Αθηναίων και εκείνη παρουσίαζε τα αποτελέσματα εμφανώς στεναχωρημένη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Χάρης Δούκας προηγείται με 55,49% έναντι 44,5 του Κώστα Μπακογιάννη στο 33% της ενσωμάτωσης στο δήμο Αθηναίων.

Η Σία Κοσιώνη φάνηκε «παγωμένη» με το αποτέλεσμα στον αέρα του ΣΚΑΙ αλλά ως επαγγελματίας προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες.

F8fqxQNW4AAKTrF.jpeg

Το όνομα της δημοσιογράφου έγινε τρίτο στα trends του Twitter (X) εξαιτίας της αντίδρασής της.

H ίδια φάνηκε αρκετά ψύχραιμη στην αρχή αλλά όταν άκουσε τα πρώτα αποτελέσματα και τη μεγάλη διαφορά που είχε ο απερχόμενος, πλέον, Δήμαρχος Αθηναίων από τον αντίπαλό του Χάρη Δούκα, δεν κατάφερνε να κρύψει την απογοήτευση της από τις εκφράσεις του προσώπου της για αυτή τη μεγάλη ανατροπή.

Όταν ο Κώστας Μπακογιάννης σε ζωντανή σύνδεση με όλα τα κανάλια, θέλησε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του μετά την ήττα του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ποσοστού από τον πρώτο και νέο δήμαρχο της Αθήνας, η Σία Κοσιώνη έκανε λόγο για πολιτικό πολιτισμό του απερχόμενου δημάρχου.

Οι αντιδράσεις που καταγράφηκαν on air δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν θέμα στα social media και ιδιαίτερα στο twitter:

Δείτε τα καλύτερα σχόλια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved