Ο όρκος: Σοβαρό τροχαίο για τον Ραφαήλ
Media

Ο όρκος: Σοβαρό τροχαίο για τον Ραφαήλ

Ο όρκος: Η Μαριτίνα συναντάει ύστερα από χρόνια τον Ιάσονα και έρχονται κοντά, ενώ ο Ραφαήλ έχει ένα τροχαίο ατύχημα. Παράλληλα, ο Φίλιππος αντιμετωπίζει προβλήματα στη φυλακή, καθώς ο Ιάγος τον έχει βάλει στο στόχαστρό του.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μαριτίνα όσο ο Φίλιππος βρίσκεται στη φυλακή. Ωστόσο μία απρόσμενη συνάντηση τη γεμίζει χαρά. Η γυναίκα βλέπει ξανά, ύστερα από πολλά χρόνια, τον Ιάσονα και ενθουσιάζεται. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κάποια στιγμή την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να θυμηθούν στιγμές που έζησαν στο παρελθόν. Όταν η Σμαρώ, που μεγάλωσε τη Μαριτίνα σαν δικό της παιδί και τη νοιάζεται πραγματικά, μαθαίνει ότι ξανασυνάντησε τον Ιάσονα, την προτρέπει να προχωρήσει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω τον πόνο που της προκάλεσε ο γάμος της με τον Φίλιππο.

O-ORKOS-2_EP-11_PHOTOS-4.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Ραφαήλ με τη βοήθεια της Θάλειας βρίσκει την Τζελένα, όμως ο Σιρχάν το μαθαίνει και ο γιατρός μπαίνει στο στόχαστρό του. Ύστερα από λίγες ημέρες, ο Ραφαήλ έχει ένα αυτοκινητικό ατύχημα και μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Έπειτα από λίγο, συνέρχεται, ωστόσο συνειδητοποιεί ότι η νόσος από την οποία πάσχει, και είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας, βρίσκεται σε έξαρση.

ORKOS-II_Visual.jpg

Έτσι, μετά το τροχαίο είναι αναγκασμένος να κάθεται για κάποιο διάστημα σε αναπηρικό αμαξίδιο, έως ότου ανακτήσει τις δυνάμεις του. Παράλληλα, η Θάλεια και η Εριέττα, που μαθαίνουν τι συνέβη, ανησυχούν πάρα πολύ για τον Ραφαήλ και αναρωτιούνται αν το τροχαίο αυτό ήταν όντως ατύχημα ή κάποια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved