Maestro: Oι απίθανες φωτό από τα γυρίσματα στους Παξούς της Καβογιάννη και της Χαρούλας Αλεξίου
Media

Maestro: Oι απίθανες φωτό από τα γυρίσματα στους Παξούς της Καβογιάννη και της Χαρούλας Αλεξίου

Maestro: Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Το σήριαλ του MEGA που χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει κάτι τέτοιο, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς.

Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο.

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τη συνέχεια ενώ έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα γυρίσματα.

KOV01594.jpg

«Σ `έβλεπα από το πλάι και έλεγα γελάει και σήμερα!», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που μοιράστηκε μαζί μας η Μαρία Καβογιάννη στην οποία την είδαμε να ποζάρει με την Χαρούλα Αλεξίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτή τη φωτογραφία και προέβη και σε νέα ανάρτηση και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς.

«Maestro μες τα μπλε...season 2 loading», σημείωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας η ηθοποιός στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε κι άλλες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved