Μικρούτσικος για Fipster: «Τα παιδιά τον ψήφισαν ως άχρηστο για να φύγει από το Fame Story»
Media

Μικρούτσικος για Fipster: «Τα παιδιά τον ψήφισαν ως άχρηστο για να φύγει από το Fame Story»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε και πάλι σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα. Αυτή τη φορά για τον Fipster και το Fame Story.

Με αφορμή κάτι που έκανε ο Νίνο και τον ανέφερε στο επεισόδιο, ο παρουσιαστής ήταν άκρως καυστικός για τον Φίλιππο Ιωάννου που είναι καθηγητής social media στο ριάλιτι.

«Μια παρατήρηση θέλω να κάνω για τον Fipster. Το σημαντικό είναι ότι το βράδυ ο Νίνο μπαίνει μέσα, πάει στα παιδιά και τους λέει "παλιά, όταν ήμουν εγώ μέσα, κάποια μέρα ήρθε ο Ανδρέας και μας έβαλε να ψηφίσουμε αν θέλει να παραμείνει ή όχι".

fipsterr_1696100546_3203446027959828727_259866651.jpg

Εγώ το είχα κάνει διότι με την θωράκιση της Άσπας, ένα κομμάτι των παιδιών είχαν συγκρουστεί και το ρίχνανε σε μένα. Και τους είχα πει, ότι εάν είναι να με αμφισβητείτε, ψηφίστε να μείνω ή να φύγω και ψήφισαν όλοι να μείνω», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Οπότε τώρα τους λέει ο Νίνο χθες, αυτό που είχε κάνει ο Ανδρέας θα το κάνω για τους καθηγητές. Ψηφίστε να μείνουν ή να φύγουν". Όλοι ψήφισαν να μείνουν όλοι εκτός από τα παιδιά που ψήφισαν ως "άχρηστο" να φύγει ο Fipster. Σας το λέω γιατί είναι σημαντικό. Δεν είναι χρήσιμος για το παιχνίδι. Άλλοι έλεγαν πως "δεν μας βοηθάει σε τίποτα"».


Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved