Τι θα δούμε απόψε στο Fame Story - Η Κατερίνα Λιόλιου μπαίνει στην Ακαδημία
Media

Τι θα δούμε απόψε στο Fame Story - Η Κατερίνα Λιόλιου μπαίνει στην Ακαδημία

Fame Story: Χθες (Δευτέρα 23/10) η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, ανακοίνωσε στον Τίτο Λαχανά, στον Nicky Glossom και στην Andrew Punch ότι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Η είσοδος των δύο νέων παικτών, της Ελεάννας Rielle και του Μάριου Ματιανού, ήταν μία ακόμη έκπληξη για τους υπόλοιπους σπουδαστές.

Απόψε, (Τρίτη 24/10), ο Άλεξ Παναγή μπαίνει στην Ακαδημία για να κάνει την ανάθεση των τραγουδιών, που θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές στο 5ο Fame Story Live, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Star!

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου τραγουδάει για πρώτη φορά ξένο τραγούδι, αν και ήθελε να πει το τραγούδι, που ανατέθηκε στον Nicky Glossom, ο οποίος δεν το ξέρει. Και ο Στράτος Τζώρτζης, όμως, δεν γνωρίζει καθόλου το τραγούδι του. Η Andrew Punch δεν χάρηκε με το τραγούδι, που της ανατέθηκε και πιστεύει ότι θα έπρεπε να πει το τραγούδι της Μαίρης Τσαβαλιά.

Στη συνέχεια, οι σπουδαστές κάνουν πρόβες τα τραγούδια τους. Στο μάθημα του Νικόλα Ραπτάκη, ο Στράτος Τζώρτζης εκνευρίζεται, επειδή δεν ξέρει το τραγούδι του και νιώθει ότι ο καθηγητής του τον αντιμετωπίζει σαν να το γνωρίζει. Στο μάθημα της Στεφανίας Ρίζου οι δυο νέοι σπουδαστές κάνουν τη πρώτη τους πρόβα. Ο Μάριος θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο το τραγούδι του αλλά η Στεφανία του κάνει αρκετές παρατηρήσεις.

Η Κατερίνα Λιόλιου μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και να κάνει πρόβα μαζί με τη Μegan Alcandara , η οποία θα ερμηνεύσει ένα δικό της κομμάτι στο επικείμενο Live. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μegan ξεσπάει σε κλάματα, καθώς συγκινείται γιατί ένιωθε ότι δε μπορούσε να πει ελληνικά τραγούδια και τα κατάφερε.

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Τρίτης 24.10.23:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved