To Προξενιό - Χριστίνα Μαξούρη: «Ο ρόλος της Στεφανίας είναι για μένα μεγάλη πρόκληση»

Η Χριστίνα Μαξούρη στο Προξενιό της Ιουλίας

Media

To Προξενιό - Χριστίνα Μαξούρη: «Ο ρόλος της Στεφανίας είναι για μένα μεγάλη πρόκληση»

Η Χριστίνα Μαξούρη μάς συστήνεται τηλεοπτικά μέσα από τον ρόλο της Στεφανίας στη δραματική σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας» και μιλάει για τις εξελίξεις και το μυστικό που κρύβει η ηρωίδα.

Φέτος σε απολαμβάνουμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Πώς προέκυψε π συνεργασία;

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, συνεργάτιδα της υπεύθυνης διανομής ρόλων, Ηρώς Γάλλου. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό για μία νέα σειρά που υπογράφουν ο Νίκος Απειρανθίτης με τον Νίκο Κρητικό. Οταν άκουσα τα ονόματα αυτών των δύο, τους οποίους θαυμάζω απεριόριστα, είπα το «ναι». Έγινε το δοκιμαστικό για τον ρόλο της Στεφανίας και τον πήρα.

Ήταν πρόκληση για σένα να υποδυθείς μια γυναίκα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά;

Φυσικά, ο ρόλος της Στεφανίας είναι για μένα μεγάλη πρόκληση. Δεν δίνεται συχνά ευκαιρία ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση να μπορείς να «μεταμορφωθείς». Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να μετατρέπεσαι σε ένα τόσο διαφορετικό άτομο. Καλείσαι να διανύσεις μεγάλη διαδρομή, να φανταστείς από πού ξεκίνησε, πώς κατέληξε και πώς ζει τώρα ένας άνθρωπος με δυσμορφία και παραμόρφωση.

majouri-(2).jpg

Η Χριστίνα Μαξούρη στο Προξενιό της Ιουλίας

θα μάθουμε τι της έχει συμβεί;

Ναι, θα ξεδιπλωθεί η ζωή της. Ξεκίνησε να ζει μέσα στο σπίτι από ψυχοκόρη και υπηρέτρια και έφτασε να μεγαλώνει το παιδί του Γιωργίκη, που τώρα είναι 18 ετών.

Πώς θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας που υποδύεσαι;

Η Στεφανία ξέρει πάρα πολλά, αλλά μιλάει πολύ λίγο... Κάποια πράγματα θα αρχίσουν να φανερώνονται.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Στεφανία εμπλέκεται με τη Χάδω στον θάνατο της γυναίκας του Γιωργίκη...

Ναι, αυτό είναι κάτι που ενώνει τις δύο γυναίκες. Είναι ένα μυστικό που, αν αποκαλυφθεί, θα τα ανατρέψει όλα. Προς το παρόν, αποτελεί ένα γερό «χαρτί» για τη σχέση τους, καθώς η μία εξαρτάται από την άλλη.

θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Φαντάζομαι πως ναι.

majouri-(3).jpg

Η Χριστίνα Μαξούρη στο Προξενιό

Αυτό θα διαλύσει τη σχέση της με τον Χρήστο;

Σίγουρα, γιατί θα γίνει μία μεγάλη αποκαθήλωση στα μάτια του. Η Στεφανία είναι σαν μητέρα του και θα νιώσει ότι τον έχει προδώσει.

Ωστόσο, ο Χρήστος πιστεύει ότι εκείνος σκότωσε τη μητέρα του... Ναι, αλλά προσπαθούμε να το διαψεύσουμε αυτό, γιατί δεν ισχύει. Το περιστατικό έγινε σε μια ηλικία που ο Χρήστος ήταν μικρός και οι μνήμες είναι μπερδεμένες. Όλα μεγεθύνονται στο μυαλό του και παραμορφώνονται. Οπότε έχει λόγους να πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για ό,τι συνέβη.

Ο Προβιάς θα φέρει την Ιουλία στο σπίτι ως γυναίκα του. θα αλλάξουν οι ισορροπίες;

Ναι, ο ερχομός της Ιουλίας στο σπίτι του Προβιού θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες. Είναι μία πολύ κλειστή οικογένεια, χωρίς κοινωνική ζωή. Οπότε ζουν σε ένα περιβάλλον απομονωμένο. Η παρουσία της Ιουλίας θα φέρει «φρέσκο» αέρα και θα ανατρέψει τη λειτουργία της οικογένειας.

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια;

Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές. Έρχονται πολλά γεγονότα, κάποια είναι καταιγιστικά και κομβικά και αφορούν και τις τρεις οικογένειες.

majouri-(1).jpg

Η Χριστίνα Μαξούρη

Παράλληλα με την υποκριτική ασχολείσαι και με το τραγούδι. Ποιο έχει την πρώτη θέση στην καρδιά σου;

Μακάρι να ’ξέρα. (Γελάει.) Το ένα συμπληρώνει το άλλο με κάποιον τρόπο. Το τραγούδι έχει μεγάλη αμεσότητα, νιώθω ότι ενώνομαι με τον κόσμο πάνω στη σκηνή. Η υποκριτική είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και υπέροχη, ομαδική δουλειά, που χρειάζεται κόπο και χρόνο προετοιμασίας.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σου;

Στις 30 Νοεμβρίου βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία «Φόνισσα», που είναι εμπνευσμένη από το έργο του Παπαδιαμάντη και υπογράφουν η Κατερίνα Μπέη και η Εύα Νάθενα, σε σενάριο και σκηνοθεσία αντίστοιχα. Επίσης σχεδιάζουμε να επαναλάβουμε τη μουσική παράσταση «Τα τραγούδια της Σωτηρίας», που είναι αφιερωμένη στη Σωτηρία Μπέλλου.

Πηγή Μytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved