Τζομπανάκη: H συνεργασία της με τον Μπισμπίκη στον Σασμό, ο εγγονός και οι αισθητικές επεμβάσεις
Media

Τζομπανάκη: H συνεργασία της με τον Μπισμπίκη στον Σασμό, ο εγγονός και οι αισθητικές επεμβάσεις

H Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τον εγγονό της, Αχιλλέα, τη συνεργασία με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Για τον εγγονό της είπε: «έχει πολλαπλασιάσει το συναίσθημα της αγάπης μέσα μου» και τόνισε ότι της αρέσει να την αποκαλούν γιαγιά.

«Στον Σασμό είμαστε μια αγκαλιά γι αυτό κάνουμε επιτυχία. Η αγκαλιά και η αγάπη πάντα ξεπερνάει τα εμπόδια», υπογράμμισε.

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη συνεργασία τους στον Σασμό, ανέφερε: «Είναι καταπληκτικό παιδί ο Βασίλης, είναι καλό παιδί αυτός. Είναι πολύ ωραία η συνεργασία μας, είναι εκεί ακούραστος, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ καλός».

tzompanaki-sasmos.jpg

Και πρόσθεσε: «Μικρή μου άρεσε ο ρόλος της κόρης και της αδερφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέρφια και υπέροχους γονείς. Καταλήγω στον Αχιλλέα μας, γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου. Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας. Δεν λιγοστεύει ποτέ. Τώρα ήρθε κι αυτό το πλάσμα, πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης. Μου αρέσει να με λένε γιαγιά. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να το ζήσουν. Είμαι παιχνιδιάρα γιαγιά».

1675210174256-662391277-bf5a3f0f-tzompanaki.jpg

Για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, δήλωσε: «Ο Ορφέας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα θα μου προκαλεί πολύ βαθιά εκτίμηση, εκτός από την αγάπη που έχω».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που βλέπετε είναι η χαρά που έχω για τη ζωή. Χαίρομαι που ζω και αυτό αντανακλάτε προς τα έξω και είναι το καλύτερο λίφτινγκ, φωτισμός… Η χαρά και η αγάπη. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις. Δεν χρειάζεται για μια ρυτίδα να χαλάσεις τη φυσική σου ομορφιά».

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό Σουσού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved