Σταύρος Σβήγκος: Η πρόταση για ριάλιτι, ο χωρισμός και ο 5χρονος γιος του, Άγγελος
Media

Σταύρος Σβήγκος: Η πρόταση για ριάλιτι, ο χωρισμός και ο 5χρονος γιος του, Άγγελος

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τον χωρισμό του, το μεγάλωμα του 5χρονου γιου του Άγγελου, ενώ αναφέρεται και στα reality shows που τα θεωρεί αντίπαλο της κοινωνίας.

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για τον ρόλο του πατέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει ούτε να προγραμματίσεις κάτι. Η πατρότητα μού έχει φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία και ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού».

Για τον χωρισμό τόνισε: «Είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δε θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός».

1675190770100-699463897-stavros-svigkos.jpg

Όσο για μια νέα σχέση είπε: «Δε θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση. Όταν αποφασίσω ποιος είναι ο σύντροφός μου θα συμβουλευτώ έναν ειδικό».

Και πρόσθεσε: «Καλό θα είναι να αποφεύγουμε τις άρρωστες σχέσεις».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται και στα ριάλτι τα οποία θεωρεί αντίπαλο της κοινωνίας.

svigkos-2.jpg

«Τα ριάλιτι είναι αντίπαλος της κοινωνίας και της παιδείας. Στους ανθρώπους των ριάλιτι έρχεται γρήγορα η ευκολία, η δημοσιότητα και το χρήμα, αλλά μετά ο εξευτελισμός. Μου έχουν προτείνει να μπω σε ριάλιτι αλλά δεν μπορώ να με δω εκεί. Είναι άλλη η δουλειά μου αλλά ποτέ δε λέω ποτέ».

Ο Σταύρος Σβήγκος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «November» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved