Media

Το καρφί της Σίσσυς Χρηστίδου στον Λιάγκα - «Μιλάμε ακόμη ή θα φάμε μηνύσεις;»

Gossip-tv Team

Στους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές αναφέρθηκε η παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου28/10 μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως οι παρουσιαστές με τη μεγαλύτερη καριέρα στην Ελλάδα δεν είναι δημοσιογράφοι, όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ρούλα Κορομηλά.

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και η παρουσιάστρια αντέδρασε λέγοντας: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις; Δεν ξέρω. Εντάξει διαφημίσεις, φοβάται η κοπέλα πάνω μη πω κάτι».

xristidou-(3).jpg

Το συγκεκριμένο σχόλιο ήρθε μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό της Παρασκευής. Ο ίδιος ανέφερε πως από εδώ και στο εξής θα κινείται νομικά κατά όποιου διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του, ενώ τόνισε ξανά σε συναδέλφους του στα ΜΜΕ να σταματήσουν να τον αναπαράγουν.

liagkas-kentriki1.jpg

«Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, μη με αναπαράγετε. Αφήστε με εδώ με την εκπομπούλα μου, όσο την έχω ακόμα, και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πολύ. Αν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες βράδυ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved