Καινούργιου: «Η Μαγγίρα δεν θα έκανε άλλη εκπομπή; Τίθεται θέμα υγείας, γιατί το έκαναν αυτό;»
Media

Καινούργιου: «Η Μαγγίρα δεν θα έκανε άλλη εκπομπή; Τίθεται θέμα υγείας, γιατί το έκαναν αυτό;»

Super Κατερίνα: Μετά την ανακοίνωση ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης αποτελεί παρελθόν από το Open, η Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε την είδηση στην εκπομπή της όμως και η ίδια σχολιάστηκε πολύ.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό ΣουΚου ενώ η παρουσιάστρια εξέφρασε και κάποιες απορίες της.

«Η Μπέτυ κάνει τέτοια εκπομπή; Δεν θα έκανε άλλη εκπομπή; Έχει και τηλεοπτικό; Δεν ξέρω γιατί το έκαναν όλο αυτό. Ήταν ξεκάθαρα στον αέρα και ο άνθρωπος είπε ότι δεν νιώθω καλά. Δηλαδή, για ποιο λόγο να μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις ένα τέτοιο σούσουρο από πίσω χωρίς λόγο; Δεν το κιτρινίζεις, τίθεται θέμα υγείας. Η Μπέτυ Μαγγίρα τι εκπομπή κάνει;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου όταν είδε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του ΑΝΤ1.

kampoyrakhs.jpeg

Ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε: «Η Μπέτυ Μαγγίρα εκτός του ότι κάνει μία εκπομπή που δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια πράγματα, είχε δηλώσει και στο Open ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ. Στο συγκεκριμένο έχει κάνει και ένα βασικό λάθος. Είπε ότι η ανακοίνωση του Open δεν ανέφερε τίποτα για ιατρικούς λόγους ή για πρόβλημα υγείας.

Να πω λοιπόν στην κα Μαγγίρα ότι η δήλωση του κ. Καμπουράκη ήρθε σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες από το γραφείο Τύπου του Open. Δεν ήρθε δηλαδή ο κ. Καμπουράκης, που δεν με γνωρίζει και δεν γνωρίζει το mail μου, να μου στείλει. Ο σταθμός, επειδή δεν ήθελε να γίνει σούσουρο, έστειλε μαζί με το δελτίο τύπου που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και ότι λύνουν από κοινού τη συνεργασία τους και μία δήλωση του Καμπουράκη. Άρα αυτό έγινε από τον σταθμό. Αυτό όφειλε να το γνωρίζει η Μπέτυ Μαγγίρα».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved