Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απουσία από την τηλεόραση και η ενασχόληση με την πολιτική

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Media

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απουσία από την τηλεόραση και η ενασχόληση με την πολιτική

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30-10) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η ηθοποιός την οποία έχουμε να δούμε σχεδόν 4 χρόνια στη μικρή οθόνη, μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα ενώ αποκάλυψε πως την ενδιαφέρει το κομμάτι της πολιτικής.

anastasopoulou-(1).jpg

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά. Μόλις είχα γεννήσει την κόρη μου, μού είχε γίνει μία πρόταση να κατέβω στις Ευρωεκλογές. Τους απάντησα «σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με τιμάει πάρα πολύ που θεωρείτε ότι μπορώ να κάνω κάτι και να είμαι χρήσιμη, όμως δεν γνωρίζω τίποτα για τίποτα».

anastasopoulou-(2).jpg

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σε 4 χρόνια από τώρα που το παιδί μου θα έχει μεγαλώσει, να το ξανασκεφτούμε και να το εξετάσουμε. Θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, όταν θα συμβεί αυτό, θα συμβεί ουσιαστικά και θα είμαι διαβασμένη», είπε.

Σχετικά με την αποχή της από την μικρή οθόνη είπε πως: «Nιώθω ότι γίνεται μια παύση θεμιτή, όπως γίνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και όταν έρθει η ώρα η σωστή, η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες θα ξαναλάμψει το φως που έχουμε μέσα μας».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved