Χριστοδούλου κατά Δανδουλάκη στους Πανθέους: «Αυτό που λέμε μαϊντανός, ίδια ομιλία, ίδιο ύφος»
Media

Χριστοδούλου κατά Δανδουλάκη στους Πανθέους: «Αυτό που λέμε μαϊντανός, ίδια ομιλία, ίδιο ύφος»

O Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star για τις σειρές της νέας σεζόν και άσκησε σκληρή κριτική στην Κάτια Δανδουλάκη για τη συμμετοχή της στη σειρά, Πανθέοι.

Αρχικά είπε: «Στενοχωριέμαι που βλέπω τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν στα ίδια πράγματα. Λυπάμαι για τα νέα παιδιά που, όταν τελειώσουν τα σήριαλ, θα προσγειωθούν ανώμαλα. Θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δεν θα τους ξέρει ούτε η μάνα τους»!

Και τόνισε ο Γιώργος Χριστοδούλου: «Τον ηθοποιό τον κάνει το σανίδι, το θέατρο, όχι η τηλεόραση. Εγώ ευτύχησα να κάνω τηλεόραση σε πολύ καλές εποχές με μεγάλους σκηνοθέτες και πολύ επιτυχημένα έργα. Ποτέ δεν ήμουν όμως μαϊντανός».

Και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει η επιστροφή των Πανθέων, έχω στενοχωρηθεί. Όταν έβαλα δίπλα-δίπλα την παλιά μας φωτογραφία από τους Πανθέους με την τωρινή, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Για ποιον λόγο; Τι έχουν να προσφέρουν σήμερα οι Πανθέοι; Δεν θα συμμετείχα και με όλα τα λεφτά του κόσμου».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη στο remake της σειράς, Οι πανθέοι, δήλωσε:

«Είναι σαν να ξανακάνει τη Μάρμω. Ίδια ομιλία, ίδιο ύφος. Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό; Αυτό είναι που λέμε μαϊντανός. Όταν έχεις μία αξιοπρέπεια και μια πορεία, δεν χρειάζεται να το διαλύεις όλο αυτό χωρίς λόγο».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved