Ζήνα το βράδυ: Η πρεμιέρα της Κουτσελίνη, τα πρώτα λόγια, το εντυπωσιακό πλατό & η απίθανη εμφάνιση
Media

Ζήνα το βράδυ: Η πρεμιέρα της Κουτσελίνη, τα πρώτα λόγια, το εντυπωσιακό πλατό & η απίθανη εμφάνιση

Ζήνα το βράδυ: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 1/11, η νέα -βραδινή αυτή τη φορά- εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, να αποκαλύψει και να δώσει βήμα σε όλους όσοι με τόλμη μιλούν. Οι ιστορίες ξετυλίγονται και αφυπνίζουν. Ιστορίες που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους.

Οι σκέψεις μπορούν επιτέλους να μοιράζονται και οι άνθρωποι παραδειγματίζονται, αντιδρούν, παίρνουν δύναμη. Ο κύκλος της διάδρασης ανοίγει από το πλατό και συνεχίζεται... με τρόπο ξεχωριστό. Ένας διάλογος, που δεν σηκώνει τελεία.

Η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε στο πλατό με πράσινο μίντι φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

zhna.jpg

«Αχ. Καλησπέρα αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Δημήτρη Σταματόπουλε δώσε μου λίγο να χαρώ κι εγώ αυτά τα πλάνα της εκπομπής. Δεν μπορούσα να απολαύσω αυτό το υπέροχο σκηνικό που ετοίμασαν, γιατί ήμουν στα παρασκήνια. Θα μου πείτε γιατί βράδυ!

Όλα αυτά τα χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σα να γράφαμε έκθεση για το γυμνάσιο. Νιώθω τώρα ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες. Όλοι μαζί θα γίνουμε μια παρέα διάδρασης», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το βίντεο της έναρξης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved