Χριστίνα Παππά: «Έφτασα στα όριά μου, έπαθα νευρικό κλονισμό…»
NDP photo agency
Media

Χριστίνα Παππά: «Έφτασα στα όριά μου, έπαθα νευρικό κλονισμό…»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με τη νύφη της Άννα Μπεζάν, τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα και αποκάλυψε ότι έχει μικροβιοφοβία.

Αρχικά ανέφερε: «Θα με περιέγραφα ως υπομονετική, ευγενική, δοτική, καλοσυνάτη, χαρούμενη και εκρηκτική. Έχω μικροβιοφοβία. Έχω δύο αντισηπτικά για να προστατεύομαι από τις χειραψίες με ιδρωμένα χέρια».

Και αποκάλυψε η ηθοποιός: «Μικρή ήμουν ‘αγοροκόριτσο’, έπαιζα μπέιζμπολ στις αλάνες. Δε φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, με φανταζόμουν δασκάλα ή εισαγγελέα. Με ‘κυνηγούσε’ ένας άνθρωπος και στο κινητό μου τον έγραφα ‘μανιακό’. Κάποια στιγμή ο ‘μανιακός’ με έπιασε και με φίλησε. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου».

Xristina_Pappa.jpg

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, είπε: «Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μού κράτησε κακία, εγώ όχι. Εγώ κράτησα τις αποστάσεις μου. Ο Κλαούντιο είναι πολλές φορές στην προσευχή μου, άσχετα με όσα έχει πει. Ως άνθρωπος συγχωρώ αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου», συμπληρώνει.

Η Χριστίνα Παππά τόνισε στον Γρηγόρη Κρικοριάν: «Αγχώθηκα πολύ όταν έψαχνα τον Δημήτρη στο ‘Asia Express’, είχα τρελαθεί. Έφτασα στα όριά μου από κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι, έπαθα νευρικό κλονισμό. Ο γιος μου και η εγγονή μου είναι ό,τι πιο ιερό έχω, και φυσικά η Άννα είναι κόρη μου. Όταν η εγγονή μου με πει ‘γιαγιά’ θα χαρώ πολύ και ίσως δακρύσω».

1699005544311-869054882-xristina-pappa.jpg

Και υπογράμμισε: «Κάποιες σχέσεις του γιου μου ίσως ένιωσαν αμηχανία μέχρι να με καταλάβουν. Στην Άννα πήρε καιρό να με καταλάβει, στην αρχή ήταν ‘τσαούσα’ με την καλή έννοια. Της φαίνεται τρελό που λέω στον γιο μου τριάντα φορές σ’ αγαπώ και της είπα ότι θα καταλάβει πώς νιώθω όταν μεγαλώσει το παιδί της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved