Παράδεισος – Γωγώ Μπρέμπου: «Οι κοινωνίες οχυρώνονται πίσω από έναν φοβερό συντηρητισμό»
Media

Παράδεισος – Γωγώ Μπρέμπου: «Οι κοινωνίες οχυρώνονται πίσω από έναν φοβερό συντηρητισμό»

Για τις εξελίξεις της σειράς Ο παράδεισος των κυριών και για το τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Γωγώ Μπρέμπου.

Έχοντας περάσει λοιπόν σε άλλη... πίστα, πώς θα τη δούμε προσεχώς;

«Η περιουσία της θα... ξεκλειδωθεί, όπως θα αρχίσουν να ξεκλειδώνονται και μυστικά που εξηγούν ποιος έκλεψε από ποιον και γιατί. Σε αυτή την ιστορία θα δούμε ότι εμπλέκονται πολλά πρόσωπα και ίσως ακόμα και ο Αποστολής να έχει παγιδευτεί από τον πολύ μεγάλο του εγωισμό, μια και πίστευε πως ήταν πιο έξυπνος από όλους. Η Όλγα λοιπόν θα πάρει σιγά σιγά τον έλεγχο στα χέρια της, με όλα τα προνόμια με τα οποία γεννήθηκε. Ωστόσο, αν και θα ανακτήσει τον πλούτο της, δεν θα γίνει μια αδίστακτη. Αντιθέτως, μόνο για καλό θα τον χρησιμοποιήσει. Ως τότε όμως η Όλγα, όπως οι περισσότερες γυναίκες εκείνης της εποχής, θα συνεχίσει να πιστεύει πως ό,τι και να έχει στα χέρια της δεν είναι δικό της αλλά του συζύγου ή του γιου της»

paradeisos.jpg

Παράδεισος - Γωγώ Μπρέμπου

Και με τον αστυνόμο Γιαμαλή θα γίνει;

«Έχουν ένα πολύ ωραίο ρομάντζο, το οποίο απολαμβάνω να παίζω με τον Γιάννη Ασκάρογλου (γελάει), γιατί τα πάντα είναι θετικά. Είναι ο ιδανικός άντρας, που πάντα σε στηρίζει. Αυτή η σχέση λοιπόν θα έχει πολύ ωραία εξέλιξη. Και θα είναι και επαναστατική, γιατί σε όλες τις εποχές της ιστορίας οι άντρες ήταν σε θέση να έχουν μια πολύ ελεύθερη ζωή, ενώ οι γυναίκες όχι».

paradeisos.jpeg

Γωγώ Μπρέμπου

Σε τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή είμαστε... δακτυλοδεικτούμενες;

«Ακόμα και σήμερα είμαστε, αν και πολλοί δεν το παραδέχονται! Ακόμα και τώρα, που πιστεύουμε πως είμαστε μοντέρνοι και προοδευτικοί, όταν μια γυναίκα έχει μια πιο ελεύθερη ζωή από το σύνηθες, οι περισσότεροι νιώθουν μέσα τους ένα δάγκωμα! Θεωρούν πως είναι "απειλή", δεν είναι "κανονική". Ακόμα και ελεύθερα σκεπτόμενοι θα σου πουν για γυναίκες μόνες τους κάτι πικρό, θα σου πουν για γόμους και παιδιά ή ίσως για τις πολλές σχέσεις που είχε κάποια. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά και να αφήνουμε ελεύθερη βούληση στους ανθρώπους, οδηγούμαστε πίσω. Ίσως γιατί, όταν υπάρχει κρίση, οι κοινωνίες οχυρώνονται πίσω από έναν φοβερό συντηρητισμό ή μια ακραία ελευθεριότητα, που σαρώνουν τα πάντα. Ανέκαθεν η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας και η έκφρασή της θα αξιολογείται και θα κρίνεται με πολύ αυστηρό και συντηρητικό τρόπο. Θα είναι σχεδόν... δαιμονοποιημένη!», λέει στο Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved