Ελισάβετ Μουτάφη: «Υπάρχουν πολλές ανατροπές σεναριακά»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Υπάρχουν πολλές ανατροπές σεναριακά»

Για το Προξενιό της Ιουλίας και τις ανατρεπτικές εξελίξεις που έρχονται, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ίσως κάποια στιγμή δούμε τη Στάσα μετανιώνει που δεν άφησε την Ιουλία να ζήσει τον έρωτά της με τον Γρηγόρη;

Δεν το ξέρω ακόμα, αν και οφείλω να πω ότι ανατροπές σεναριακά υπάρχουν πολλές.

Δεν αντιλαμβάνεται, όμως, ότι ο έρωτας του Γρηγόρη είναι αγνός;

Δεν το πιστεύει γιατί θεωρεί πως είναι ίδιος με τον πατέρα του. Αυτό που έχει ζήσει είναι τόσο σκληρό, οπότε υπερβαίνει το οτιδήποτε θετικό μπορεί να σκεφτεί. Βλέπει επίσης ότι ούτε ο Γρηγόρης κάνει κάτι για να δικαιωθεί ο Σκούταρης. Έτσι, δεν την ενδιαφέρει καν αν ο έρωτας του Γρηγόρη είναι αγνός ή όχι, την ενδιαφέρει μόνο αυτό που συμβαίνει και έχει ήδη αποδείξει μία φορά ότι δεν πήγε μαζί της, ότι την πρόδωσε. Αυτό είναι αρκετό για να μην τον θέλει η Στάσα. Ούτως ή άλλως, δεν τον ήθελε ποτέ. Είναι ο γιος του ανθρώπου που την πρόδωσε και πριν σκοτώσει τον άντρα της, είχε χάσει και τους γονείς της από αυτόν.

to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(3).jpg

To προξενιό - Στάσα

Φαίνεται πως το κάρμα και η μοίρα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή αυτών των δύο γυναικών.

Είναι παράλληλες οι ζωές τους και δεν είναι τυχαίο πως η μάνα προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα της κόρης της. Τελικά, όμως, μπορεί να τη ρίξει σε κάτι χειρότερο.

Εσείς πιστεύετε στη μοίρα;

Όχι, δεν πιστεύω στη μοίρα. Θεωρώ πως ό,τι κάνουμε είναι επιλογή μας ή απλώς τυχαίνει.

Ο Κωστής Στασινόπουλος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος στέκεται στο πλευρό της Στάσας και της οικογένειάς της με καθοριστικό τρόπο.

Φυσικά, έχει σώσει την κόρη της. Παρόλο που η Στάσα τον κατηγορεί ότι άφησε ελεύθερο τον Ραζίνη, παλεύει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι δίκαιος άνθρωπος. Και αυτός και ο Γιωργίκης στέκονται δίπλα σε αυτές τις δύο γυναίκες.

1699616553569-53175199-to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(3).webp

To Προξενιό - Στάσα

Πώς θα αισθανθεί η Στάσα, έπειτα από την ομολογία του ότι έτρεφε συναισθήματα απέναντι της την ίδια περίοδο που εκείνη ερωτεύτηκε τον Ραζίνη; Θα προσπαθήσει να του δώσει μια ευκαιρία;

Δεν το ξέρω αυτό. Μπορεί και ναι. Υπάρχουν πράγματα στον αέρα που αφήνουν ανοιχτά κάποια ενδεχόμενα. Η Στάσα θα κολακευτεί, με την έννοια πως ο Στασινόπουλος είναι δίπλα σε εκείνη και το παιδί της. Θα τον εμπιστευθεί ολοκληρωτικά. Οπότε, ήδη αυτό είναι σημαντικό για την ιστορία.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved