Η Μάγισσα: «Εμφύλιος» στους Λασκαραίους! Νέος άρχοντας ο Μάρκος
Media

Η Μάγισσα: «Εμφύλιος» στους Λασκαραίους! Νέος άρχοντας ο Μάρκος

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να το σκάσει με τη Θεοφανώ και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους, όμως η απόφαση του πατέρα του ανατρέπει τα σχέδιά του, αφού τον χρίζει... καπετάνιο των Λασκαραίων!

Η απόφαση του Μιχαήλ να κάνει καπετάνιο της οικογένειας τον Μάρκο αιφνιδιάζει τους πάντες! Η Δαμιανή βλέπει τον βιολογικό της γιο να μένει στο περιθώριο και αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί! Η δε απόφαση του Μάρκου να κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

magiissa-markos-(3).jpg

Η Μάγισσα - Μάρκος

Στους Λασκαραίους ξεσπά εμφύλιος! Η Μεταξία δεν μπορεί να βλέπει τη... δούλα να έχει πιο ισχυρή θέση από την ίδια στην οικογένεια. Θα βρει ξανά . παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζανή, που επίσης δεν είναι ικανοποιημένος με την αναπάντεχη αλλαγή της ιεραρχίας στην οικογένεια. Όμως και ο Μιχαήλ θα... μετανιώσει για την απόφασή του να χρίσει τον Μάρκο αρχηγό της οικογένειας, όταν θα μάθει για την πρόθεση του γιου του να έχει και αυτός σύγκρια, όπως ο ίδιος...

magiissa-markos-(2).jpg

H Μάγισσα - Μάρκος

Και φυσικά η Θεοφανώ δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στη Μάνη μόνο ως η σύγκρια του Μάρκου Λάσκαρη, αλλά και ως η γυναίκα με το ιδιαίτερο «χάρισμα»... Πολλοί είναι λοιπόν εκείνοι που τη φοβούνται! Ορισμένοι επειδή τη θεωρούν το «υπερόπλο» των Αασκαραίων.

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved