Media

Τάσος Κωστής: «Μια δυνατή σκηνή που έχει χαραχτεί μέσα μου ήταν στον γάμο της Αγγελικής Δαλιάνη»

Gossip-tv Team

O Τάσος Κωστής μίλησε στο Secret Stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη σειρά «Μαρία η άσχημη» και αποκάλυψε μία συγκινητική στιγμή στον γάμο της Αγγελικής Δαλιάνη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Η ‘Μαρία η άσχημη’ ήταν μια πάρα πολύ ωραία ιστορία. Στη σειρά, η Αγγελική δούλευε και στα δύο πλατό που είχαμε και δεν προλάβαινε να φάει. Όταν ερχόταν στο σπίτι και γυρίζαμε τις σκηνές, δεν σταμάταγε να τρώει, μου έλεγε ‘όταν είμαι μαζί σου, θέλω να τρώω’. Ένιωθε οικία», είπε ο Τάσος Κωστής.

Και πρόσθεσε: «Στο γάμο της Αγγελικής ήμασταν πολλοί από το σίριαλ, εγώ με τη γυναίκα μου… Και μπαίνει μέσα το ζευγάρι και αρχίσουν τους καθιερωμένους χορούς, ο γαμπρός με τη νύφη, ο μπαμπάς με τη νύφη κλπ… Και είναι η στιγμή που χορεύει η Αγγελική με τον πατέρα της.

Και λέω στη γυναίκα μου “να το κάνω;”. Μου λέει “είσαι τρελός, άστο”. Και λέω θα το κάνω. Σηκώθηκα και ζήτησα την άδεια από τον πατέρα της για να χορέψω μαζί της. Συγκίνηση μεγάλη, δάκρυα πολλά. Μια πάρα πολύ ωραία και δυνατή σκηνή που έχει χαραχτεί μέσα μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved