Κωνσταντάρας:«Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω εκπομπές που απευθύνονται η μία στην άλλη & τσακώνονται»
Media

Κωνσταντάρας:«Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω εκπομπές που απευθύνονται η μία στην άλλη & τσακώνονται»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν ταυτίζεται με τις τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις και το δηλώνει με θάρρος σε συνέντευξή του... 

Ο παρουσιαστής, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά, μιλάει για όλα και για όλους...

■ Βλέπουμε πολλές εκπομπές να απαντούν η μία στην άλλη on air. Πώς το σχολιάζεις;

Δεν μου άρεσε καθόλου, παρόλο που το κάνουμε λίγο-πολύ όλοι. Είμαστε 80-90 άνθρωποι στις εκπομπές δεν ξέρω αν μπορεί να μη συμβαίνει αυτό πια με τόσους σχολιασμούς που προκύπτουν. Για παράδειγμα, τη μία ημέρα σχολιάζουν τον Κονδυλάτο που είπε αυτό, την άλλη ημέρα τη Δανάη Μπάρκα που σχολίασε τον Κονδυλάτο και την τρίτη ημέρα τη Μελέτη που είπε κάτι για την Μπάρκα και τον Κονδυλάτο, οπότε δεν γίνεται να σταματήσει. Στην περίοδο ανυπαρξίας θεμάτων, έτσι θα πηγαίνει.

■ Υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό για τον τηλεθεατή;

Κανένα απολύτως. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες τηλεθεατών. Εκείνοι που βλέπουν τηλεόραση για να χαλαρώσουν, οι ταγμένοι στους παρουσιαστές που τους ακολουθούν και ταυτίζονται και οι τηλεθεατές που εκνευρίζονται με αυτά τα θέματα. Εγώ δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω εκπομπές που απευθύνονται η μία στην άλλη και τσακώνονται.

■ Τελικά, η συμμετοχή σου στο «Survivor» σού έδωσε κάτι;

Ναι, πήρα πάρα πολλά πράγματα. Συμμετείχα σε μια κολοσσιαία παραγωγή. Έζησα ακραίες συνθήκες που δεν θα τις ζούσα ποτέ. Φυσικά γνώρισα και κάποιους ανθρώπους που ήρθα και πιο κοντά τους. Έζησα το πείραμα. Πολύς κόσμος είδε το αληθινό μου πρόσωπο και η αμοιβή ήταν πολύ καλή. Πέρασα πολύ καλά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved