Media

Μάριος Ιορδάνου: Η επιστροφή στη Tv, η ηθοποιός σύντροφός του και η περιπέτεια υγείας

Gossip-tv Team

Μετά από χρόνια απουσίας ο Μάριος Ιορδάνου επιστρέφει στην τηλεόραση. Πρόκειται για τη δική του σειρά μυστηρίου «Μαύροι πίνακες», παραγωγής Barking Well Media, που θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Star.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου για την επιστροφή του, την σχέση με την ηθοποιό σύντροφό του αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

iordanou-2.jpg

«Επιστρέφω τηλεοπτικά με τη δική μου σειρά θρίλερ – μυστηρίου “Μαύροι Πίνακες” στο Star. Είναι μία σειρά 10 επεισοδίων. Έχω να κάνω τηλεόραση 5-6 χρόνια και έλεγα αν γυρίσω, θα γυρίσω μόνο με κάτι δικό μου. Οι προτάσεις που γίνονταν δεν με εξέφραζαν, γίνονται ωραία πράγματα στην τηλεόραση, όμως, εγώ ήθελα να κάνω κάτι δικό μου»

«Τι με ενώνει με τη Σοφία; Την επιλέγω κάθε μέρα όχι μόνο μία φορά με τον γάμο, που είναι μία βλακεία και δεν πιστεύω. Παντρεύτηκα για τυπικούς λόγους, λόγους ασφάλισης. Έχω έναν όμορφο άνθρωπο, που μου προσφέρει τα πάντα. Βρίσκεις την ευτυχία όταν παύεις να την αναζητάς. Κι αύριο να πεθάνω δεν με νοιάζει γιατί έχω γνωρίσει τον άνθρωπό μου», είπε σε άλλο σημείο.

iordanou-1.jpg

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του είπε: «Δεν κάνω προσευχές, δεν αναζητώ τη βοήθεια έξω από εμένα. Αναζητώ τη βοήθεια μέσα μόνο. Είμαι πάρα πολύ δυνατός και εν πάση περιπτώσει και να «φύγω» δεν έγινε τίποτα. Τι να φοβηθώ; Ποιον θάνατο; Τρομακτικό δεν είναι να πεθαίνεις, αλλά να μην ζεις».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved