Τσολάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα;»
Media

Τσολάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα;»

 

 H κάμερα του Πρωινό Σουσού βρισκόταν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με αφορμή την αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το θέμα του revenge porn.

Η Ελένη Τσολάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τρομερό, παιδιά, απ’ όπου και να το πιάσεις, όπως και να το δεις. Δεν μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή την αναίσχυντη πράξη που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα, που της έχεις καταστρέψει τη ζωή;».

Και η δημοσιογράφος, Μαίρη Αυγερινοπούλου, ανέφερε: «Ως ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσουμε ότι στην ερωτική μας ζωή μπορούμε να τραβήξουμε ένα βίντεο. Αυτό είναι δικό τους θέμα αλλά το να πάρεις το βίντεο αυτό και να το ανεβάσεις είναι πλέον κάτι ποινικό».

tsolaki-gia-panagiotopoulou21.jpg

Με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να λέει: «Είναι λίγο αστείο, όταν εκθέτεις άλλους ανθρώπους, να μιλάς για ένα προσωπικό δικό σου πάθος ή ψυχικό νόσημα», επεσήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Και τόνισε η Ελένη Τσολάκη: «Δεν κάνω αυτή την τοποθέτηση για να ανάψω τα αίματα με τον λόγο μου. Όπως και να το πάρεις είναι μία τραγική πράξη, δεν το χωράει το μυαλό μου».

Και κατέληξε η παρουσιάστρια: «Πώς μπορείς να ανεβάζεις αυτά τα βίντεο στο διαδίκτυο; Κι απ’ ό,τι φαίνεται το έχει ξανακάνει»!

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό Σουσού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved