Media

The Secret Song: Τα δάκρυα της Δανδουλάκη για το τραγούδι που της αφιέρωνε ο Πλωρίτης

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

The Secret Song: Μία πολύ συγκινητική στιγμή έζησε στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού η Κάτια Δανδουλάκη με την έκπληξη που της έκαναν. 

Η αγαπημένη θιασάρχης και πρωταγωνίστρια αφού ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις, κάθισε στη λευκή καρέκλα και σχεδόν από το πρώτο λεπτό, έδειξε να συγκινείται καθώς άκουσε τις πρώτες νότες από ένα τραγούδι που λέει πολλά στην ψυχή της.

dandoulaki2.jpg

Ήταν το τραγούδι «Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία» που της αφιέρωνε ο σύζυγός της, ο αξέχαστος Μάριος Πλωρίτης και το ερμήνευσαν ο Σταμάτης Κραουνάκης στο πιάνο μαζί με τον Θεολόγο Παπανικολάου στο βιολί.

Η Κάτια Δανδουλάκη συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο όταν είδε μπροστά της στη σκηνή τη Μαρίνα Ψάλτη με την οποία είναι φίλες εδώ και 37 χρόνια και τη Μαριάννα Τουμασάτου που δήλωσε φίλη μαζί της εδώ και... 200 χρόνια.

dandoulaki.jpg

Συναισθηματικά φορτισμένη μετά την αποκάλυψη της έκπληξης, η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε κοντά στους αγαπημένους της φίλους και δήλωσε «αγκαλίτσας» καθώς όπως είπε, μόνο στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων νιώθει ασφάλεια και ευτυχισμένη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την έκπληξη στην Κάτια Δανδουλάκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved