Λιάγκας: Το επεισόδιο πριν τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία: «Άρχισαν να με βρίζουν, με πλησίασαν απειλητικά»
Media

Λιάγκας: Το επεισόδιο πριν τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία: «Άρχισαν να με βρίζουν, με πλησίασαν απειλητικά»

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αποκάλυψε την λεκτική επίθεση που δέχθηκε έξω από το γήπεδο της Opap Arena όπου έπαιζε η Εθνική Ελλάδας με τη Γαλλία.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο παρουσιαστής παραλίγο να τον χτυπήσουν, καθώς τον πλησίασαν απειλητικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα να πάω γήπεδο πάρα πολύ καιρό. Η Ελλάδα έπαιξε εξαιρετικά. Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία και θέλω να τη πω. Και λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής έχουν ξεπεραστεί. Προσέξτε τώρα τι έγινε.»

liagkas-ant1-scaled.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ και ήμουν μόνος μου. Περπατούσα λοιπόν στον δρόμο και πήγα από ένα στενάκι που ήταν κάποια οπαδικά γραφεία. Εκεί ήταν κάπου 100 άνθρωποι. Με βλέπουν να προχωράω. Δεν ενόχλησα κανέναν. Και αρχίζουν και με βρίζουν για το ότι είμαι Ολυμπιακός.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Και να πω και κάτι. Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Ο γιος μου παίζει στον Παναθηναϊκό και κάνω πλάκα. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης και το θέμα δεν είναι ότι τα άκουσα. Κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου. Και λέω τώρα θα τις φάω. Και λέω δύο είναι τα τινά. Ή προχωράω και κάνω τον βλάκα και τις τρώω, ή γυρίζω. Γυρίζω λοιπόν και τους λέω “παιδιά προφανώς κάποια πλάκα κάνετε, είναι παιχνίδι της Εθνικής”. Και ενώ οι περισσότεροι βρίζουν υπάρχουν 2-3 που είπαν “αφήστε τον να περάσει, μάγκας είναι”. Και έτσι πέρασα. Δηλαδή θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει στα 53 μου. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά στη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές γιατί; Τόσος θυμός υπάρχει; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved