Χριστίνα Λαμπίρη: Η εκπομπή που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα» - «Με πλήγωσε, με σόκαρε»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: Η εκπομπή που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα» - «Με πλήγωσε, με σόκαρε»

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην τηλεόραση, αλλά και την εκπομπή που ναυάγησε και είχε ετοιμάσει με την ομάδα της για το TV Μακεδονία.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Με το που θα ανοίξω τα μάτια μου θα παρακολουθήσω την ενημέρωση. Μέχρι τις 9-9μιση, μετά ξεκινάει η δουλειά και τηλεόραση παρακολουθώ αποσπασματικά από το διαδίκτυο. Προφανώς θα δω τηλεθεάσεις, όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει στην τηλεόραση και επειδή αν δεν είσαι 10 στα 10, δεν μπορείς να επιβιώσεις, είναι δεύτερη φύση».


Και συνέχισε λέγοντας: «Τον 2018 που σταμάτησα αισθανόμουν πανευτυχής στην τηλεόραση γιατί δεν είχα τίποτα να κάνω. Η πρώτη δοκιμή που έκανα για να δω αν μου λείπει όλο αυτό, ήταν τότε, τέλος Αυγούστου, που συνήθως επιστρέφαμε για τρέιλερ και φωτογράφηση, εγώ ήμουν διακοπές και σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να γυρίσω για όλα αυτά. Μου ερχόταν ασφυξία. Λέω “καλά έχεις κάνει που έχεις σταματήσει”, εκείνη τη στιγμή».

Ενώ σε άλλο σημείο είπε η Χριστίνα Λαμπίρη στην Ελένη Τσολάκη: «Όταν χάνεις τον εαυτό σου και γίνεσαι επιθετικός με όλον τον κόσμο και σου φταίνε όλοι, κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι. Το πέρασα αυτό κι έτσι σταμάτησα. Είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν η διεργασία εσωτερικά, τα παιδιά που ήταν κοντά μου το ήξεραν. Ήταν μονόδρομος για εμένα».

Και τόνισε: «Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε όσα μου είχαν ζητηθεί. Δεν ήμουν συνεπής, ούτε μπορούσα να υποστηρίξω την εκπομπή, ούτε το πώς στηνόταν και δεν ήταν αυτά που είχαν συμφωνήσει. Περασμένα ξεχασμένα».

Και πρόσθεσε: «Θέλω χαρά και χαμόγελα γύρω μου. Εγώ μπαίνω πολύ μέσα στα κοινωνικά θέματα και αυτό με ταλαιπωρούσε. Αισθανόμουν ανύπομπορη να βοηθήσω και είχαν την εντύπωση ότι ήμουν ασυνεπής όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και στον άνθρωπο που είχα απέναντί μου. Αν μπορούσα να προσφέρω θα ήταν τελείως διαφορετικό. Δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα και τι προσφέρει όλος αυτός ο πόνος».

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν είμαι υπέρ των εκπομπών όπως έχουν γίνει τώρα. Όταν θέλω να ενημερωθώ θα δω ενημέρωση, όταν θέλω να γελάσω θα επιλέξω ένα πρόγραμμα που θα μου το προσφέρει. Δεν γίνεται τη μία στιγμή να κάνουμε γκόσιπ και την άλλη κάτι άλλο. Δεν είσαι δελτίο ειδήσεων. Έτσι γίνεται αχταρμάς, δεν γίνεται τηλεόραση. Προφανώς όμως δεν είμαι σωστή, πηγαίνω αντίθετα στο ρεύμα, γιατί έτσι έχει γίνει η τηλεόραση».

lampiri2.jpg


Όσον αφορά το ενδεχόμενο της επιστροφής της: «Αν έκανα εκπομπή, δεν θα έκανα ούτε πρωινό, ούτε μεσημεριανό. Δεν ξέρω αν μπορώ να υποστηρίξω αυτό το είδος πια. Απέχω και τόσα χρόνια από όσα συμβαίνουν. Δεν ξέρω αν θα το έκανα σωστά. Ένα βραδινό talk show θα έκανα, έχω ένα κόνσεπτ στο μυαλό μου, δεν το έχω συζητήσει. Δεν το έχω κυνηγήσει. Φαντάζομαι ότι κάτι πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να συμβεί και φοβάμαι ότι ίσως μέσα μου δεν το θέλω τόσο πολύ».

lampiri.jpg


Ενώ μίλησε και για την εκπομπή στο Μακεδονία TV που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα:

«Είχα μια πολύ ωραία ομάδα. Με πλήγωσε που ναυάγησε, με σόκαρε. Η εκπομπή ήταν έτοιμη, τα πάντα έιχα κάνει και δύο απομαγνητοφωνήσεις. Είχε πέσει στο τραπέζι μήπως πάει για Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Είχα κάνει δύο τρέιλερ. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ, το είχαμε πιστέψει και σοκαρίστηκα διπλά και τριπλά γιατί βρέθηκαν στον αέρα συνάδελφοι, Ιανουάριο μήνα, που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ήταν φάουλ τεράστιο. Θύμωσα, στεναχωρήθηκα και στεναχωρήθηκα και γι αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν συνεντεύξεις. Είχαμε ένα ψυγείο 20-30 συνεντεύξεων με ανθρώπους που δεν έχουν μιλήσει μέχρι τώρα. Τι έχει γίνει αυτό το αρχείο δεν ξέρω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved