O Όρκος: O Φίλιππος βρίσκει ένα καθοριστικό στοιχείο

O όρκος

Media

O Όρκος: O Φίλιππος βρίσκει ένα καθοριστικό στοιχείο

Ο Όρκος: Η Θάλεια αρχίζει να παρακολουθεί τη Σύλβια προκειμένου να διαπιστώσει τι ρόλο παίζει στη ζωή του Φίλιππου και αν υπάρχει κάτι που κρύβει.

Την ίδια στιγμή, ο Ραφαήλ αντιλαμβάνεται ότι κάποιος μέσα από το νοσοκομείο δίνει κρυφά πληροφορίες στον Σιρχάν. Λίγες ημέρες αργότερά, ο τελευταίος διατάζει τον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο, ενώ η Σύλβια καταφεύγει στον φυλακισμένο άντρα προκειμένου να τον παρακαλέσει να σώσει τον γιατρό Ραζή.

O-ORKOS-II-EPEISODIO-13-7.jpg

Ο Φίλιππος

Έτσι, ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του. Από την άλλη, η Μαριτίνα καταλαβαίνει ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και ενημερώνει τον Ιάσονα. Τότε εκείνος αναρωτιέται μήπως έχει επιστρέφει στην Αθήνα ο Φίλιππος.

O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-5.jpg

O όρκος

'Υστερα από μερικές ώρες, μία δυσάρεστη είδηση για ένα τροχαίο ωθεί τον Ραζή να σπεύσει στο νοσοκομείο, με κίνδυνο να αποκαλυφθεί η επιστροφή του σε όλους. Παίρνει, λοιπόν, το ρίσκο και όταν φτάνει εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι άλλο από αυτό που ο ίδιος περίμενε. Ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Αραβαντινό, ο οποίος ήταν εκπρόσωπος της οικογένειας του Νικήτα Στεργίου. Την'ίδια στιγμή, ο Ιάσονας με τη Λένα και τον Ραφαήλ βρίσκονται στο σπίτι της Μαριτίνας, ενώ ο Φίλιππος μπαίνει στο καφενείο του Σιρχάν, όπου και ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, το οποίο πρόκειται να παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved