Media

Σπύρος Χαριτάτος: Αυτά τα χρήματα έπαιρνε όταν έκανε πρωινό στον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Χαριτάτος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που πιέστηκε οικονομικά και δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα έπαιρνε όταν ήταν στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Αρχικά ανέφερε: «Δικηγορεύω κανονικά και τα Σαββατοκύριακα είμαι στην εκπομπή. Έχω το γραφείο μου, είναι μια ιστορία των τελευταίων δέκα ετών. Μετά από το δίδυμο με τον Γιώργο Καραμέρο (στο πρωινό του ANT1) συνέχισα την πορεία μου».

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Ήμουν έξι χρόνια γενικός διευθυντής στον Alpha στο ραδιόφωνο και με πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Είχα πολλά καθήκοντα, μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και έπρεπε να βρω κι άλλη δουλειά».

xaritatos.jpg

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για την συμπεριφορά του, είπε: «Το ότι έλεγαν ότι είμαι έντονος στη δουλειά μου, με έκανε να χάσω δουλειά ή να μην πάρω μια δουλειά».

Και συμπλήρωσε: «Μετά δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήρθαν και μου ζήτησαν συγγνώμη».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Ήμασταν (με τον Καραμέρο) οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι για την αγορά... Στον ANT1 παίρναμε 4.000 ευρώ και αντίστοιχο πρόσωπο στο κανάλι έπαιρνε 100.00 ευρώ».

XARITATOS-SPYROS.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved