Τεργιάκης: «Το δυσκολότερο ρεπορτάζ ήταν η περιγραφή της φρικιαστικής ζωής της 12χρονης του Κολωνού»
Media

Τεργιάκης: «Το δυσκολότερο ρεπορτάζ ήταν η περιγραφή της φρικιαστικής ζωής της 12χρονης του Κολωνού»

Ο Τάσος Τεργιάκης ανήκει στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, το Πρωινό και καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ενημερώνοντας τον κόσμο για τα πιο σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος υπήρξε για χρόνια στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τον τρόπο που ακροβατεί ανάμεσα σε ψυχαγωγία και ενημέρωση και αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε στην πολύχρονη καριέρα του μέχρι σήμερα...

Η επικαιρότητα είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, αν και ψυχαγωγική. Εσύ μοιάζεις να είσαι στον φυσικό σου χώρο...

Μετά από 27 χρόνια στο επάγγελμα, μπορώ να διαχειριστώ όλων των ειδών τα θέματα, ό,τι προκύψει. Απλά, τα ενημερωτικά ρεπορτάζ της επικαιρότητας με τραβούν σαν μαγνήτη. Εξάλλου, ο κόσμος θέλει πλέον ενημέρωση με μια άλλη ματιά, πιο κριτική και αποκαλυπτική.

Η καθαρή ψυχαγωγία σού λείπει;

Όχι, γιατί δεν έκανα ποτέ καθαρή ψυχαγωγία, έχω πάντα την ταυτότητα του δημοσιογράφου στις συνεργασίες μου και την προτάσσω. Δεν ανήκω σε εκείνους που τα κάνουν όλα και συμφέρουν, είτε εντός είτε εκτός τηλεόρασης. Ο κόσμος με γνωρίζει και ξέρει τι περιμένει να ακούσει και να δει από εμένα. Ακρότητες και γραφικότητες δεν θα δουν από εμένα.

Ποιο είναι το δυσκολότερο ρεπορτάζ που έκανες για την εκπομπή;

Η περιγραφή της φρικιαστικής ζωής της 12χρονης του Κολωνού, με τις αρρωστημένες πράξεις ανθρώπων υπεράνω υποψίας. Κυρίως όλα αυτά τα διεστραμμένα που έμαθα, αλλά δεν μπόρεσα να μεταφέρω στην τηλεόραση. Επίσης, ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα πιστεύω ότι έχει στοιχειώσει το μυαλό όλων μας.

tasos-tergiakis-3.jpg

Στα social media, πάντα παίρνεις θέση σε θέματα επικαιρότητας.

Σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά θέματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, παίρνω θέση, χωρίς να υπολογίζω τα πρέπει και τα μη. Δεν διαχωρίζω πρόσωπα, κόμματα και κυβερνήσεις ούτε παίζω το παιχνίδι κανενός. Θεωρώ πως αντιπροσωπεύω το σκεπτικό του μέσου τηλεθεατή.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved