Ο πρώτος από εμάς: Η Κάτια αποφασίζει να πει στον Έβαν την αλήθεια για τον Άλκη
Media

Ο πρώτος από εμάς: Η Κάτια αποφασίζει να πει στον Έβαν την αλήθεια για τον Άλκη

Ο πρώτος από εμάς - Η Κάτια δεν μπορεί άλλο να λέει ψέματα στον Έβαν για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και αποφασίζει να του πει την αλήθεια για τον Άλκη.

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο συγκινητικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί ότι η Σοφία έχει αρχίσει να πατάει στα πόδια της, να πιστεύει στον εαυτό της και ξέρει πως αυτό θα την απομακρύνει από εκείνον. Τι απόφαση θα πάρει για να μην τη χάσει; Ο Νικόλας αισθάνεται περίεργα όταν μαθαίνει για τον Δάνη, τον νέο σύντροφο της Έλενας. Ζηλεύει και προσπαθεί μάταια να το παίξει άνετος. Ταυτόχρονα, η Χαρά δεν μπορεί άλλο να κρύψει τα συναισθήματά της για τον Νικόλα και όλα γίνονται πιο δύσκολα... Ο Νικόλας τα χάνει μόλις μαθαίνει πως ο Άλκης είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Κάτια. ο Άλκης ζητάει από την Κάτια κάτι που δεν περίμενε…

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Έβαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο της εγκυμοσύνης της Κάτιας. Το νέο ειδύλλιο της Έλενας δείχνει να ανθίζει, όσο ο Φίλιππος κι ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η επιχείρηση της Σοφίας είναι στα σκαριά και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, την ώρα που η Έλσα εκμυστηρεύεται στον Άλκη το ενδιαφέρον της για τον Μάριο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved