Φόνοι στο καμπαναριό: Η Ηγουμένη και η αδερφή Αρσινόη είναι σίγουρες πως αποτελούν στόχο
Media

Φόνοι στο καμπαναριό: Η Ηγουμένη και η αδερφή Αρσινόη είναι σίγουρες πως αποτελούν στόχο

Φόνοι στο καμπαναριό: Μετά τη μεγάλη έκρηξη στη μονή της Αγίας Θεοδούλης, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο για κανέναν, αφού πλέον η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει εκτός ορίων.

Οι μοναχές σώζονται από βέβαιο θάνατο, αλλά η ηγουμένη και η αδελφή Αρσινόη είναι σίγουρες πως πλέον αποτελούν στόχο και το ερώτημα είναι ένα: μήπως πρέπει να σταματήσουν τις έρευνές τους και να συνεχίσουν τον ήρεμο βίο τους στη μονή; Εν τω μεταξύ, λίγες ημέρες αργότερα, το πόρισμα της Αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοσχέδια βόμβα και η κόντρα του Σοφιανού και του Μυτάκου μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

6254a5cf-FONOI.webp

Όλοι αναρωτιούνται πλέον αν οι μοναχές είναι τελικά θύματα ή θύτες σε αυτή την ιστορία. Μέχρι να απαντηθούν τα καυτά ερωτήματα που απασχολούν όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους, οι αδελφές μεταφέρονται στην καινούργια τους στέγη, απομονωμένες και προστατευμένες από οποιονδήποτε επιθυμεί να τις βλάψει. Το πρώτο βράδυ τους, όμως, εκεί, μόνο σε απομόνωση δεν θα το περάσουν. Θα βρεθούν κάπου πολύ ιδιαίτερα, παρέα με όλους όσοι είναι αναμεμειγμένοι στην ιστορία.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved