Παράδεισος – Συριοπούλου:  «Η Μιράντα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή απόφαση»

Παράδεισος - Μιράντα

Media

Παράδεισος – Συριοπούλου: «Η Μιράντα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή απόφαση»

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Έφτασε η στιγμή που η Μιράντα μαθαίνει ότι η Αμαλία είναι κόρη της;

«Απ’ ό,τι φαίνεται από την εξέλιξη των επεισοδίων, σύντομα θα μάθει η Μιράντα για την πραγματική κόρη της. Η Αμαλία θα βρεθεί σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα και θα πρέπει να αποφασίσει αν πρέπει να κρατήσει το μυστικό ή να σώσει τη ζωή της Μιράντας».

paradeisos.jpg

Ο Παράδεισος των κυριών

Οι πρώτες αντιδράσεις μάνας και κόρης;

«Η Μιράντα, όπως είναι φυσικό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, δεν ξέρει τι να πιστέψει. Ωστόσο, είναι κάπως σαν να το ήξερε από πάντα, σαν να το ένιωθε και η αποκάλυψη της Αμαλίας έρχεται σαν λύτρωση γι’ αυτή. Για την Αμαλία ήρθε, επιτέλους, η στιγμή να μπει στην αγκαλιά της μάνας της, που όλο αυτό τον καιρό αναζητούσε».

Ανατρέπεται ξανά ο εσωτερικός κόσμος της Μιράντας, καθώς τώρα κινεί γη και ουρανό για να σώσει τη Νικολέτα που θεωρεί κόρη της, μετά την παγίδα εξαπάτησης της Βικτώριας;

«Η Μιράντα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή απόφαση που θα πρέπει να πάρει. Και αυτή έχει να κάνει με το αν πρέπει να σώσει τον εαυτό της για χάρη της πραγματικής της κόρης ή να τηρήσει την υπόσχεσή της και να σώσει τη Νικολέτα, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της».

paradeisos.jpeg

Η Μιράντα ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στη Βικτώρια μετά το φιάσκο με τη δήθεν κόρη της;

«Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα που έχει παίξει έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η Μιράντα και για τη γενικότερη πορεία της ζωής της μέχρι τώρα. Προφανώς, είναι κόκκινο πανί για εκείνη. Παρ’ όλα αυτά, για χάρη της Αμαλίας η Μιράντα θα κάνει πίσω, περιμένοντας εκτός των άλλων και τις αποδείξεις για τα εγκλήματα που έχει κάνει η Βικτώρια».

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved