Μπαξεβάνη - Νικολαΐδης: Η Πέπη και ο Μιχαλάκης από τη σειρά Εγκλήματα συναντιούνται 25 χρόνια μετά
Media

Μπαξεβάνη - Νικολαΐδης: Η Πέπη και ο Μιχαλάκης από τη σειρά Εγκλήματα συναντιούνται 25 χρόνια μετά

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη και ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους σκηνές στα Εγκλήματα

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο τηλεοπτικός «Μιχαλάκης», αποκάλυψε πως για τον συγκεκριμένο ρόλο η παραγωγή έκανε μία κλειστή οντισιόν από παιδιά που τα είχαν σταμπάρει στο θέατρο.

«Όταν άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς δούλευα δημόσιες σχέσεις για ένα μαγαζί στο Κολωνάκι, με το οποίο είχε σχέση ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Για τον ρόλο της «Πέπης» είχαν κλείσει μία ηθοποιό που τελικά δεν μπορούσε και ο Χρήστος με παρακάλεσε να το κάνω», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη, σημειώνοντας πως ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και από τις δύο πλευρές κι έτσι ο ρόλος της «Πέπης» έγινε μόνιμος.

egklimata1.jpg

Ποια ήταν τα γυρίσματα που τους έχουν χαραχτεί στη μνήμη τους;

«Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το γύρισμα που είχαμε πάει να θάψουμε το πτώμα με το αυτοκίνητο στη Καισαριανή», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ενώ ο Σταύρος Νικολαΐδης ανέφερε πως θυμάται «η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο στο Λουτράκι που υποτίθεται είχαν πάει όλοι στον παράδεισο και τους περιμέναμε».

«Στη σκηνή που βγαίναμε από τη θάλασσα μας είχαν βάλει τόσο πολύ υγρό make up και είχε πάει παντού στα μαλλιά και στο σώμα», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

egklimata121.jpg

«Οι πρωταγωνιστές ήταν πιασμένοι χέρι χέρι και προχωρούσαν με μικρά βήματα προς τα πίσω ώστε να βουλιάξουν σιγά σιγά. Αυτό το χρησιμοποίησαν ανάποδα. Εγώ ήμουν στα βράχια και περίμενα να φωνάξω όταν θα βγουν. Αυτή τη σκηνή τη γυρίσαμε 15 φορές. Ήμουν ξυπόλυτος και έτρεχα στα βράχια. Τα πόδια μου είχαν γίνει κόκκινα», θυμήθηκε ο Σταύρος Νικολαΐδης,

Τα χλωρά κουκιά με τα οποία πέθανε η «Πέπη» στην σειρά τελικά ήταν… πράσινες καραμέλες, οι οποίες προκάλεσαν αηδία στην Φωτεινή Μπαξεβάνη.

«Στη σκηνή που έσκασε ο Αλέκος είχαν πολτοποιήσει όλα τα φαγητά σε έναν κουβά και όταν έσκασε πέταξαν τα πάντα σε μένα και την Καίτη Κωνσταντίνου. Ήταν αηδία. Τον λυπήθηκα τον Κώστα Κόκλα». συμπλήρωσε η ηθοποιός.

egklimata11221.jpg

«Γελάω πολύ με τη σκηνή που είχαμε κάνει πάρτι στο σπίτι του Αλέκου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήρθε για ραντεβού με τη Σώσω και τον στρίμωξε ένας άγνωστος», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ενώ μία αγαπημένη σκηνή της Φωτεινής Μπαξεβάνη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ήταν εκείνη με τα βουντού.

«Σε μία σκηνή έπρεπε να παρακολουθήσω με το αυτοκίνητο, μόλις το είχα αγοράσει και δεν οδηγούσα πολύ καιρό. Μου έφυγε και πήγα να πέσω πάνω στη κάμερα. Με όλους όσους βρισκόμαστε από τα «Εγκλήματα» είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα, ήμασταν μία αγαπημένη παρέα», κατέληξε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved