Σειρές που... «αποχαιρετούν» πριν το τέλος της σεζόν
Media

Σειρές που... «αποχαιρετούν» πριν το τέλος της σεζόν

Μερικές από αυτές τις σειρές ολοκληρώνουν την πορεία τους σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, άλλες όμως τελειώνουν πρόωρα.

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2023, τα στελέχη των καναλιών έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους. Οι περισσότερες αφορούν στη μυθοπλασία που είναι η βασική πρωταγωνίστρια. Κάποιες σειρές, λοιπόν, θα συνεχιστούν, άλλες όμως θα ρίξουν αυλαία, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

seires-(1).webp

Φόνοι στο καμπαναριό

Στο μέτωπο του ALPHA, η κωμωδία «Φόνοι στο καμπαναριό» θα ολοκληρωθεί. Η σειρά, σε σενάριο Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα, Παναγιώτη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, είχε από την αρχή προγραμματιστεί για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Οι πρωταγωνιστές θα κρατήσουν για λίγο ακόμη συντροφιά στους τηλεθεατές τα βράδια του Σαββάτου και την 23" Δεκεμβρίου αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, η δραματική σειρά «0 Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, θα τελειώσει με την προβολή του 16ου επεισοδίου. Για τους φανατικούς του σίριαλ, υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο κύκλο, καθώς η επιτυχία ήταν μεγάλη.

seires-(2).jpg

Ο Γιατρός



Στο MEGA, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, το «Milky Way» θα ρίξει τίτλους τέλους αφήνοντας τη δική του σφραγίδα στο μεγάλο βιβλίο της μυθοπλασίας του σταθμού. Αν και η τηλεθέαση δεν ήταν η αναμενόμενη, ο Βασίλης Κεκάτος έβαλε την υπογραφή του σε μία mini σειρά που θα ποθούσαν πλατφόρμες του εξωτερικού.

«Αντίο» θα πούμε και σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ1. Συγκεκριμένα, μέσα στον Δεκέμβρη θα δούμε τα τελευταία επεισόδια του σίριαλ «3ος όροφος» ενώ ο Ορκος θα επιστρέφει στις οθόνες μας μετά τις γιορτές για να αποχαιρετήσει οριστικά την Πέμπτη 11 Ιανουάριου 2024. Τον Φλεβάρη του 2024 το κοινό θα πει «αντίο» στην κωμωδία «Στα σύρματα». Και οι τρεις σειρές είχαν βγει στον αέρα με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

seires-(3).jpg

Τρίτος όροφος



Είναι από τις παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν συζητηθεί, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει. Ο «Ερωτας Φυγάς» του OPEN αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη στο πρόγραμμα του σταθμού, τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και τηλεθέασης. Καθημερινά, τόσο την περσινή σεζόν που προβαλλόταν στην απογευματινή ζώνη όσο και φέτος που παίζεται στις 20.00, σημείωνε υψηλά νούμερα, σχεδόν τα τριπλάσια από τον μέσο όρο του OPEN.

1702308523645-3898731-seires-(1).jpg

Έρωτας Φυγάς

Ωστόσο, η επιτυχία δεν στάθηκε αρκετή για να πάρει η σειρά το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων. Θα ολοκληρώσει την πορεία της στο επεισόδιο 110, περίπου δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2024. Οι συντελεστές ενημερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την παραγωγή και το κλίμα σίγουρα είναι βαρύ. Ο λόγος που το σίριαλ δεν συνεχίζει είναι οικονομικός, καθώς για τους ιθύνοντες το κόστος παραγωγής θεωρήθηκε υπέρογκο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved