Κατερίνα Τσάβαλου: «Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 26 κιλά, έπαθα θυρεοειδή και μου έκαναν μπούλινγκ»
ndpphoto@gmail.com
Media

Κατερίνα Τσάβαλου: «Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 26 κιλά, έπαθα θυρεοειδή και μου έκαναν μπούλινγκ»

Καλύτερα αργά: Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη της και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Όπως είπε η ηθοποιός, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της δέχτηκε πάρα πολύ έντονο μπούλινγκ για τα κιλά που είχε πάρει.

«Ακόμα είμαστε πίσω. Αυτό το body positivity – το λέω και ειρωνικά- δεν γίνεται. Στην εγκυμοσύνη πήρα 26 κιλά, έπαθα θυρεοειδή. Μου κάνανε τρελό bullying ότι πήρες πολλά κιλά και δεν τα έχασες ακόμα.

tsavalou-(2).jpg

Εγώ έτσι κι αλλιώς μια χαρά ήμουν, πιο πολύ μου το βάλανε οι άλλοι. Ανέβαζα εγώ φωτογραφία ωραία και μου έγραφε με το καλό το δεύτερο. Η κοιλιά σου. Εγώ αν δεν μου το έγραφαν δεν θα το κοίταζα. Είπα παιδιά αφήστε με. Ούτε μου αρέσει που λένε "α τι ωραία, μπράβο, τα έχασες τα κιλά". Μην πεις τίποτα, εγώ δεν ασχολιόμουν και πριν όχι μόνο με εμένα και με των άλλων», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσαβάλου και συνέχισε:

tsavalou-(1).jpg

«Κυκλοφορώ σε χώρους, super market κανονικά και βλέπεις πώς είναι. Όχι όπως λέμε στις εκπομπές, μια χαρά κι η κοινωνία προχωρά μπροστά, καμία σχέση. Βλέπεις τον άλλον που είναι εύσωμος και λέει στην άλλην κοίταξε πώς είναι έτσι. Βάζουμε ένα λιθαράκι στις εκπομπές, το εύχομαι να γίνουν οι άνθρωποι λίγο πιο καλοπροαίρετοι. Νομίζω ότι είμαστε ρατσιστές ως Έλληνες. Αν ακούσεις τι συζητήσεις γίνονται σε μία παρέα και μετά γράφουν να είμαστε όλοι θετικοί. Αφού δεν ισχύει... Στο τραπέζι έλεγες άλλα, τι ποστάρεις τώρα; Είναι τρελή δηθενιά».

Δείτε το βίντεο από το Καλύτερα Αργά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved