Τάσος Γιαννόπουλος: «Ο ρόλος του Σωτήρη είναι πρόκληση»
Media

Τάσος Γιαννόπουλος: «Ο ρόλος του Σωτήρη είναι πρόκληση»

 Ο Τάσος Γιαννόπουλος φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής «Ηλέκτρα», που προβάλλεται με επιτυχία από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος, σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται. Παράλληλα, αναφέρεται στις εξελίξεις που έρχονται στα νέα επεισόδια και στη συνεργασία του με την Έμιλυ Κολιανδρή.

HLEKTRA-2.jpg

Πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά εποχής «Ηλέκτρα». Πώς νιώσατε όταν σας έγινε η πρόταση;

Με κάλεσε η Βίκυ Μανώλη, που σκηνοθετεί τη σειρά, μου εξήγησε την υπόθεση και μου μίλησε για τον ρόλο. Μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρων ο χαρακτήρας, όπως και η ιστορία.

Με αυτά τα κριτήρια απαντήσατε θετικά;

Ναι, επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η διάθεση με την οποία μιλούσε για τη συγκεκριμένη δουλειά η Βίκυ Μανώλη. Μιλώντας, μού μετέφερε την πίστη και το πάθος της για το σενάριο και τον ρόλο και πείστηκα κατευθείαν. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε δεύτερη κουβέντα.

Ο ρόλος του Σωτήρη είναι πρόκληση για εσάς;

Ναι, ο ρόλος του Σωτήρη είναι πρόκληση, γιατί είναι ένας χαρακτήρας αρκετά περίεργος. Είναι συντηρητικός; πηγαίνει πάντα με τον νόμο και την τάξη, αλλά ταυτόχρονα είναι ευγενικός και δίκαιος.

Στη σειρά έχετε καταφέρει να δείχνετε διαφορετικός στην όψη, ακόμα και στον τρόπο που μιλάτε...

Προσπαθώ να προσαρμοστώ ανάλογα με τον ρόλο και τις ανάγκες της σειράς. Έχω ψάξει για το 70, έχω ρωτήσει τον πατέρα μου, έχω μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν τότε. Εγώ γεννήθηκα το 1972 και βίωσα τα κατάλοιπα της εποχής, την περίοδο που μεγάλωνα. Λόγω της εποχής, χρειάστηκε να έχω μουστάκι, φαβορίτες, πιο μακριά μαλλιά και να φοράω γυαλιά.

Μέχρι στιγμής, μας έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Έχει και ευαίσθητη πλευρά;

Ναι, ο Σωτήρης έχει και ευαίσθητη πλευρά. Μάλιστα, έχει δείξει κάποιες ευαισθησίες στα προηγούμενα επεισόδια, όταν αρρώστησε η Ηλέκτρα. Θα υπάρξουν και άλλες. Κάποια στιγμή, ο Σωτήρης θα λυγίσει και θα αντιληφθεί την πραγματικότητα γύρω του, είπε ο Τάσος Γιαννόπουλος στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved