Τάσος Γιαννόπουλος: «Θα αποκαλυφθούν πράγματα και ο Σωτήρης θα σοκαριστεί»
Media

Τάσος Γιαννόπουλος: «Θα αποκαλυφθούν πράγματα και ο Σωτήρης θα σοκαριστεί»

Για το ρόλο του στη σειρά, Ηλέκτρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος ερμηνεύει τον Σωτήρη στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα. Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του αλλά και για όσα θα συμβούν στον ήρωά του στα επόμενα επεισόδια.

EPEISODIO-3-3-1.jpg

Έχει καταλάβει ότι ανάμεσα στην Ηλέκτρα και στον Παύλο συμβαίνει κάτι, θα το επιβεβαιώσει στα επόμενα επεισόδια;

Αυτό που έχει καταλάβει ο Σωτήρης είναι ότι ο Παύλος επηρεάζει την Ηλέκτρα και φοβάται ότι μπορεί να είναι αριστερός και να την παρασύρει. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο τής καίει τα βιβλία. Δεν έχει καταλάβει ότι ανάμεσά τους μπορεί να υπάρχει κάποια άλλου είδους σχέση. Ίσως το έχει σκεφτεί, αλλά δεν έχει συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και ψάχνει να βρει τι συμβαίνει.

Αν ανακαλύψει ότι κάτι περισσότερο υπάρχει μεταξύ της συζύγου του και του Παύλου, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα. Δεν ξέρω τι θα γράψουν οι σεναριογράφοι, αλλά θέλω ο Σωτήρης να πάρει το μάθημά του για να ωριμάσει και να γίνει σοφότερος.

Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για να απομακρύνει τον Παύλο από τη ζωή τους;

Δεν ξέρω. Βέβαια, ο Σωτήρης έχει πει στην Ηλέκτρα ότι για εκείνη και τις κόρες τους θα έφτανε στα άκρα, θα μπορούσε ακόμα και να σκοτώσει...

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να φτάνει σε αυτό το σημείο;

Ο Σωτήρης, κάτω από ακραίες συνθήκες, είχε σκοτώσει ένα άλογο... Είναι ένας άνθρωπος που η κρίση του καμιά φορά θολώνει. Όταν παθαίνει αυτές τις κρίσεις, δεν μπορεί να συγκροτήσει τον εαυτό του. Φαίνεται εγκρατής, ενώ στην ουσία δεν είναι.

HLEKTRA-2.jpg

Τι θα συμβεί στη ζωή του Σωτήρη στα επόμενα επεισόδια;

Ο ήρωας θα περάσει μεγάλες δυσκολίες. Θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που έχει κάνει ο Νικόλας και ο Σωτήρης θα σοκαριστεί. Δεν μπορεί να δεχτεί αυτά που συμβαίνουν, γιατί αφορούν τη δική του οικογένεια. Στα επεισόδια που γυρίζουμε αυτή τη στιγμή γίνεται κάποια δίκη, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, είπε ο Τάσος Γιαννόπουλος στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved