Τσιμτσιλή για Σκουλαριώτη: Η φιλία τους & η τελευταία συνάντηση -  «Είχαμε πει να τα πούμε, αλλά…»
Media

Τσιμτσιλή για Σκουλαριώτη: Η φιλία τους & η τελευταία συνάντηση - «Είχαμε πει να τα πούμε, αλλά…»

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τον σχεδιαστή Τόλη Σκουλαριώτη μέσα από το Happy Day.

Να σας θυμίσουμε ότι ηείδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το Σάββατο (16/12) όταν οι δικοί του άνθρωποι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του τις τελευτείες δύο ημέρες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του σχεδιαστή και δεν τους άνοιγε, έσπασαν την πόρτα και τον εντόπισαν νεκρό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως γνώριζε τον Τόλη Σκουλαριώτη και είχαν συναντηθεί πριν κάποιους μήνες.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Έναν άνθρωπο που γνώριζα πάρα πολύ καλά. Στο παρελθόν είχαμε κάνει και πολύ στενή παρέα. Με τα χρόνια κι εγώ δημιούργησα οικογένεια, ψιλοχαθήκαμε, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει θέση στην καρδιά μου. Διαβάζω ότι έφυγε από την καρδιά του, τον πρόδωσε.».

stamatina-tolis.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Τόλης είχε δώσει μια μάχη για τη ζωή πριν από 15 χρόνια, όταν μετά από πόνους είχε μπει στο νοσοκομείο, έπαθε ανακοπή και τον επανέφεραν, έκανε διπλό bypass».

Όσον αφορά την τελευταία τους συνάντηση, είπε: «Δεν ήξερα για το νέο πρόβλημα υγείας, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, πολύ ιδιαίτερος, εκκεντρικός, μορφωμένος, γνώστης του αντικειμένου, με σπουδές στην Αμερική, ένα πολύ καλό παιδί.

Τον είχα δει τελευταία πριν από λίγους μήνες σε ένα event και μου είχε πει “έχω αλλάξει, έχω βάλει όλη μου την ενέργεια σε ένα project” Είχαμε πει να τα πούμε, δεν τα καταφέραμε τελικά. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους εν ζωή συγγενείς του. Καλό ταξίδι Τόλη»!

stamatina-skoulariotis8.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved