Νόνη Δούνια: Η συνεργασία με τον Τσουρό και το τηλεφώνημα στη Γερμανού
Media

Νόνη Δούνια: Η συνεργασία με τον Τσουρό και το τηλεφώνημα στη Γερμανού

Η Νόνη Δούνια μίλησε στο Fay’s Time για τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και το τηλεφώνημα που έκανε στη Ναταλία Γερμανού.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτό που με έκανε να πω “ναι” στην εκπομπή του Mega ήταν πρώτα από όλα ο Κώστας Τσουρός, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και τη δουλειά του και βεβαίως το κόνσεπτ της εκπομπής».

Και πρόσθεσε: «Εκείνος μου έκανε την πρόταση και είμαι δική του επιλογή κι εύχομαι να θεωρεί ότι είναι σωστή επιλογή. Θεωρώ ότι είναι η αρχή μια νέας φιλίας και του το είπα και από την πρώτη στιγμή».

dounia-800x644.jpg

Για τις αλλαγές τη νέα χρονιά: «Είναι αλήθεια ότι θα αλλάξουμε πλατό. Πάμε σε έναν νέο χώρο, οπότε ότι είναι για καλό για την εκπομπή. Ο κόσμος έχει συνηθίσει ένα διαφορετικό πλατό τα σαββατοκύριακα, θέλει να αισθάνεται ότι μπαίνει σε ένα πιο ζεστό σκηνικό, αυτό που είμαστε τώρα παραπέμπει πιο πολύ στην ενημέρωση. Θα δανειστούμε, θα χρησιμοποιήσουμε πλατό που ήδη υπάρχει εκπομπή, αλλά δεν ξέρω καθόλου ποιο πλατό θα είναι».

Για την «απέναντι» Ναταλία Γερμανού: «Είναι μια πολύ καταξιωμένη παρουσιάστρια. Δεν θεωρώ ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, θεωρώ ότι πάμε παράλληλα. Εκείνη έχει ένα πάρα πολύ καλό και πιστό κοινό κι εμείς θέλουμε να χτίσουμε ένα δικό μας. Η πρώτη που πήρα τηλέφωνο όταν μου έγινε η πρόταση, ήταν η Ναταλία, αν αυτό σας λέει κάτι. Μου είπε τα καλύτερα, εκτιμά πολύ τον Κώστα Τσουρό».

1675217228508-929243427-af01f463-noni-dounia.jpg

Για το αν θα επέστρεφε στην υποκριτική: «Αν μου γίνει κάποια πρόταση που να είναι ενδιαφέρουσα γιατί όχι, βεβαίως και το συζητάω. Θα δοκίμαζα και το θέατρο, αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση ποτέ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved