Ιεροκλής Μιχαηλίδης: ««Είναι μαρτύριο και μάστιγα πλέον. Έχω διακόψει παράσταση»
Media

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: ««Είναι μαρτύριο και μάστιγα πλέον. Έχω διακόψει παράσταση»

Πάμε Δανάη: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο έχει στο παρελθόν σταματήσει παράσταση. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» στον θέατρο «Τζένη Καρέζη», ένα θέατρο που όπως είπε ο ηθοποιός είναι από τα ωραιότερα της Αθήνας.

«Δεν έχω πάρει μαζί μου κάποιο ρόλο. Όταν τελειώνει μία παράσταση τον αφήνεις, αν και μπορεί να τον κουβαλάς μέσα σου. Όταν είσαι πολύ άρρωστος είναι δύσκολο να παίξεις στο θέατρο», είπε.

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να συμβούν όσο παίζει στην σκηνή είπε πως είναι ο ήχος των κινητών τηλεφώνων.

«Είναι μαρτύριο και μάστιγα πλέον όταν χτυπάνε τα κινητά, έχω διακόψει παράσταση γι’ αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αρχαία τραγωδία «Αντιγόνη», στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με την Έλλη Τρίγγου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, όταν σε μία παράσταση ακουγόταν παράλληλα και η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου.

«Δεν είχαμε διακόψει τότε, αυτό ήταν ευθύνη τον διοργανωτών. Έβαλαν τα ηχεία απέναντι σε μεγάλη απόσταση. Ήταν απαράδεκτο να παίζεις τραγωδία και να μην ακούγεται η μουσική της παράστασης, αλλά η συναυλία. Καταστράφηκε η δουλειά», είπε.

mixahlidhs.jpeg

«Η αυτολογοκρισία είναι μέρος της δουλειάς μου εδώ και πολλά χρονιά, δεν έχω θέμα με το political correct», είπε και αναφερόμενος στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» σχολίασε:

«Τότε θα πρέπει να λογοκρίνουμε όλη την ποίηση από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Ο Σαίξπηρ θα μπορούσε να θεωρηθεί μισογύνης, ο Ευρυπίδης ακόμα περισσότερο ή ο Σαίξπηρ θα ήταν ρατσιστής».

Τέλος, αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο:

«Έτυχε δυο φορές να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήμουν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσα να παίξω, έπρεπε να ματαιώσω την παράσταση», είπε.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved