Βασίλης Καρράς: Βαρύ το κλίμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας - «Τι θα κάνουμε τώρα;»
Media

Βασίλης Καρράς: Βαρύ το κλίμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας - «Τι θα κάνουμε τώρα;»

Θλίψη και πόνος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, το χωριό όπου γεννήθηκε ο Βασίλης Καρράς. Εκεί μάλιστα, θα γίνει και η ταφή του, την Τετάρτη 27/12.

Πρόκειται για τον τόπο όπου τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής είχε επιστρέψει και μάλιστα είχε δημιουργήσει μια μεγάλη φάρμα ενώ είχε προσφέρει πολλά και στον τόπο.

Στην φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας περνούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία του να δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο στον τόπο που γεννήθηκε.

Η κάμερα του Star και η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου βρίσκονται εκεί και καταγράφουν τα πάντα.

1703517019541-765839404-karras.png

Η δημοσιογράφος ανέφερε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star πως: «Δεν κυκλοφορεί κανείς στον δρόμο. Συναντήσαμε 2-3 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι του Βασίλη Καρρά από άλλες περιοχές της Ελλάδας που ήρθαν για να δουν αν είναι αλήθεια.

Διότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν πολλές φορές δημοσιεύματα ότι πέθανε. Μιλήσαμε με ανθρώπους στο διπλανό χωριό όπου έπινε το καφεδάκι του. Ήταν ο ευεργέτης τους εδώ στην περιοχή. Η πλατεία του χωριού έχει το όνομά του γιατί την έφτιαξε. Μια γειτόνισσα που είναι και συγγενής του λέει “τι θα κάνουμε τώρα;”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved