Δαμιανός Κεσογλίδης: Η παράκληση του αδερφού του Καρρά on camera: «Καμία κουβέντα σας παρακαλώ»
Media

Δαμιανός Κεσογλίδης: Η παράκληση του αδερφού του Καρρά on camera: «Καμία κουβέντα σας παρακαλώ»

Συντετριμμένος ο αδερφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης.

Η κάμερα της εκπομπής Το πρωινό τον συνάντησε ζητώντας του να κάνει μια δήλωση για την απώλεια του αδερφού του, ωστόσο εκείνος με ευγένεια ζήτησε, να μην μιλήσει.

damianos-kesoglidis.jpg

«Καμία κουβέντα σας παρακαλώ, είναι ημέρα θλίψης για μένα. Παράκληση. Η συμβουλή που μου έδινε ήταν αγάπη, τίποτα άλλο», αρκέστηκε να πει φανερά συγκινημένος.

Δες το απόσπασμα

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό.

Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες», είχε δηλώσει ο αδερφός του λίγους μήνες πριν το φευγιό του Βασίλη Καρρά στο Πρωινό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved