La promesa: Η υπόσχεση: Η νέα σειρά του Open και η συγκλονιστική υπόθεση

La Promesa: Η υπόσχεση

Media

La promesa: Η υπόσχεση: Η νέα σειρά του Open και η συγκλονιστική υπόθεση

La promesa: Η υπόσχεση: Πρόκειται για μια αισθηματική δραματική σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, την οποία υπογράφουν οι παραγωγοί των επιτυχημένων «Grand Hotel», «Έξι αδελφές» και «Δύο ζωές». 

Ο πρώτος κύκλος της έχει ήδη προβληθεί στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Ιταλία, ενώ αυτό το διάστημα τόσο στην Ισπανία όσο και στις χώρες που έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματά της προβάλλεται ο δεύτερος.

Η ιστορία

la-promesa-i-yposxesi.jpg

La promesa: Η Υπόσχεση

Ισπανία 1913. Η νεαρή Χάνα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αρχοντικό «Λα Προμέσα». Είναι η ανταμοιβή της επειδή έσωσε το γιο της κόμισσας Λουχάν έπειτα από ένα σοβαρά ατύχημα. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για τον ευγενή οίκο των Λουχάν, καθώς προετοιμάζονται για τον πιο λαμπερό γάμο της ισπανικής αριστοκρατίας ανάμεσα στον Τομάς Λουχάν και την κόρη μιας από τις πιο πλούσιες, οικογένειες της χώρας.

_PRLAPROMESA_1-LA_PROMESA_.jpg

La Promesa: Η υπόσχεση

Ένας γάμος που στην πραγματικότητα αναμένεται να σώσει τους Λουχάν από τη χρεοκοπία. Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η Χάνα θέλει πάση θυσία να εισχωρήσει στο αρχοντικό, αφού το πραγματικό της κίνητρο είναι η εκδίκηση, τόσο για τη δολοφονία της μητέρας της όσο και για την απαγωγή του μικρού αδελφού της, πριν από 15 χρόνια.

Δίψα για εκδίκηση

la-promesa-gossiptv.jpg

Η Χάνα φτάνει στο επιβλητικό αρχοντικό «Λα Προμέσα». Το μοναδικό όπλο που έχει στα χέρια της είναι ένα δαχτυλίδι, το οποίο ευελπιστεί ότι θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει τον άνθρωπο που της στέρησε τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν έχει υπολογίσει όμως τον έρωτα, ο οποίος σύντομα θα τη φέρει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ξαφνικά, θα βρεθεί διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία της για εκδίκηση και τον έρωτά της για τον Μανουέλ κι αντιμέτωπη με τα πιο σκοτεινά μυστικά των Λουχάν, αλλά και της δικής της καρδιάς...

lapromesa-yposxesi-gossiptv.jpg

Η ιστορία διαδραματίζεται με φόντο τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ισπανία και στην Ευρώπη. Μια ταραγμένη περίοδος που σημαδεύτηκε λίγο αργότερα και από την πανδημία της ισπανικής γρίπης. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό σκηνικό και ανάμεσα στις δαντέλες και τις πολυτελείς σκάλες του οίκου’ Λουχάν, ξεδιπλώνονται τα μυστικά, τα σκάνδαλα, οι ανατροπές και τα πάθη, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη φαινομενικά ήρεμη και αρμονική ζωή στο υπέρλαμπρο αρχοντικό!

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved