Media

Δημήτρης Βλάχος: Γιατί δεν έφυγε για το Survivor; To χειρουργείο που καθόρισε τις εξελίξεις

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης Βλάχος δεν ανήκει σε κάποια από τις δύο ομάδες παικτών που αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής, ο γνωστός ηθοποιός και γυμναστής δεν αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο λόγω ενός πρόσφατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Ο Δημήτρης Βλάχος πέρασε με άνεση όλες τις εξετάσεις και τα τεστ που χρειάζεται η παραγωγή για να πειστεί ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση όμως ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στάθηκε «αγκάθι» στην όλη διαδικασία.

To χειρουργείο αφορούσε στην αποκατάσταση μηνίσκου στο γόνατό του και παρ' όλο που όλα πήγαν πολύ καλά με την πορεία της υγείας του Δημήτρη Βλάχου, υπήρξε η ανησυχία μήπως ήταν πολύ νωρίς να φύγει για το Survivor όπου οι συνθήκες αλλά και τα αγωνίσματα είναι πολύ απαιτητικά.

Δεν αποκλείεται όμως τίποτα για το μέλλον αφού στους σχεδόν έξι μήνες που θα διαρκέσει ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, θα χρειαστεί να φύγουν για Άγιο Δομίνικο αρκετοί ακόμα παίκτες. Ίδωμεν...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved