Media

Χρηστίδου: Η ξεκαρδιστική περιγραφή της όταν της ζήτησαν να ζυγιστεί δημόσια: «Γιατί γελάτε;»

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου αφηγήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι» μία ξεκαρδιστική ιστορία που βίωσε όταν είχε πάει σε νεροτσουλήθρες με τους γιους της. 

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή ένα περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου σε ένα ζευγάρι απαγορεύτηκε η είσοδος σε τρενάκι του λούνα παρκ λόγω των κιλών τους, αποκάλυψε τη δική της παρόμοια και... ξεκαρδιστική ιστορία!

«Δεν με έχουν ζυγίσει εμένα σε νεροτσουλήθρα; Βεβαίως! Σε νεροτσουλήθρα από αυτές που δεν ανεβαίνω, φοβάμαι πάρα πολύ, τις οικογενειακές.

Εκεί το βάρος είναι Plus, δεν πρέπει να είναι ελαφριά, γιατί εκεί μπαίνεις με παιδιά, οπότε πρέπει να καλύψεις το βάρος για να μη φύγεις στον αέρα», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Μου λέει “περάστε”, λέω “θα ανεβώ εγώ να ζυγιστώ; Δεν νομίζω…”. Μου λέει “μην ανησυχείτε, δεν μας δείχνει κιλά”. Είναι αληθινή ιστορία. Ανεβαίνει ένας ένας και όταν είναι αρκετό το βάρος γίνεται πράσινο. Πρασίνισε, καθάρισα! Εκεί μπαίνουν έξι άτομα κι εγώ ήμουν με παιδιά, ήμουν η πιο βαριά. Τα παιδιά μου και δυο φίλοι τους θα ανέβαιναν, εγώ όχι, αλλά έρχεται ο Φίλιππος και μου λέει “μαμά χρειαζόμαστε πολλά κιλά για να γεμίσει…”. Αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική περιγραφή της...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved