Μαριαλένα Ρουμελιώτη: To survivor, τα 5 χρόνια σχέσης με τον Σάκη Κατσούλη & η πρόταση γάμου
Media

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: To survivor, τα 5 χρόνια σχέσης με τον Σάκη Κατσούλη & η πρόταση γάμου

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στο Happy Day για το νέο κύκλο του survivor, τον Σάκη Κατσούλη και την ενδεχόμενη πρόταση γάμου.

«Δεν μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, αλλά νομίζω ότι και να μου είχε γίνει δεν θα πήγαινα. Βγήκαμε το καλοκαίρι, επομένως νιώθω ότι θα ήταν άρα πολύ δύσκολο ειδικά τώρα με το καινούργιο μου ξεκίνημα», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αν δεν είχα μπει στο Survivor και δεν ερχόταν ο Σάκης (Κατσούλης) από πίσω μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι δεν θα υπήρχε επανασύνδεση. Θεωρώ ότι όλα για κάποιον λόγο έγιναν και ξανά είμαστε μαζί».

marialena-sakis.webp

Και τόνισε: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για τον γάμο και τα παιδιά. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάπου θα καταλήξει όλο αυτό απλά δεν μας αρέσει να βάζουμε την ταμπέλα γάμος. Κοιτάμε το τώρα και ότι είμαστε καλά. Ο Σάκης θέλει πολύ να γίνει μπαμπάς, μου το έχει εκφράσει πολλές φορές».

Και υπογράμμισε: «Για να εντυπωσιαστώ από μία πρόταση γάμου θα πρέπει να είναι κάτι πολύ wow, γιατί δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα. Από την άλλη δεν σκέφτομαι πώς θα μου κάνει πρόταση γάμου και τι νυφικό θα βάλω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved