La Promesa: Η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη που δολοφονήθηκε ο Τομάς
maikelnoesmiguel@gmail.com
Media

La Promesa: Η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη που δολοφονήθηκε ο Τομάς

La Promesa: Ο Κονράδο ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος του Τομάς μετακίνησε το σώμα και προσπαθεί να βρει το γιατί, γεγονός που τον ωθεί να ψάξει για ίχνη αίματος σε όλο το παλάτι.

Η Σιμόνα δεν αντέχει να μένει άλλο πια στο παλάτι μετά τον θάνατο του Τόμας και ενημερώνει τη Πία ότι παραιτείται, αλλά δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Καταλίνα. Η Λεονόρ και ο Μάουρο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συνέπειες. Η Χάνα εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί, αλλά δεν υπολογίζει ότι θα τραυματιστεί, με τον Μανουέλ να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει.

LA-PROMESA-(12).jpg

Η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη που δολοφονήθηκε ο Τομάς πριν τον βρει ο Κονράδο και οι άνδρες του που ετοιμάζονται να ψάξουν ένα- ένα τα δωμάτια του παλατιού, ξεφεύγοντας έτσι από την παγίδα που της είχαν στήσει η Πέτρα και η Μαρκησία. Η Κρουθ υποψιάζεται ότι ο Μανουέλ αρχίζει να τρέφει αισθήματα για την Χάνα. Η Πία λαμβάνει ένα δώρο από έναν άγνωστο αποστολέα, ενώ ο Μάουρο ενδίδει στη γοητεία της Λεονόρ, πηγαίνοντας στο δωμάτιο της, όπου και τους διακόπτουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Χάνα κρύβει τη βέρα του Τομάς που μπορεί να την ενοχοποιήσει μαζί με τη φωτογραφία της μητέρας της στο δωμάτιο που μοιράζεται με τη Μαρία Φερνάντεθ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να υπομείνει την καταχρηστική συμπεριφορά της μαρκησίας. Ο Κονράδο ζητά τόσο τη συνεργασία της οικογένειας στην έρευνα του, όσο και του υπηρετικού προσωπικού, γι’ αυτό και μιλάει ξεχωριστά με τον καθένα. Η Σιμόνα καταρρέει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόμας και αποφασίζει να φύγει από το παλάτι. Η Πία στην προσπάθεια της να κρύψει το μυστικό της εξοργίζει τον βαρόνο.

la-promesa-i-yposxesi.jpg

La promesa: Η Υπόσχεση

maikelnoesmiguel@gmail.com

Η Λεονόρ όντας συντετριμμένη από τον θάνατο του Τομάς, καταλήγει στην αγκαλιά του Μάουρο. Το παλάτι ετοιμάζεται για την κηδεία του Τομάς, με την Καταλίνα να αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή, παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από την Κρούθ, όσο και από τον βαρόνο. Η Λεονόρ προσπαθεί να επανορθώσει για το φιλί της με τον Μάουρο, λέγοντας του πως παρασύρθηκε. Η Πέτρα έχει αναλάβει να κάνει την ζωή «μαρτύριο» στη Χάνα με εντολή της μαρκησίας. Ο Κονράδο θεωρεί πως η δολοφονία του Τόμας αποτελεί ένα έγκλημα πάθους και υποψιάζεται τη Χάνα. Ωστόσο, εκείνη συνειδητοποιεί πώς η Λόλα ήταν η ερωμένη του Τομάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved