Survivor 2024 - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Η ηλικία, το Instagram και η πολλά υποσχόμενη συμμετοχή της
Media

Survivor 2024 - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Η ηλικία, το Instagram και η πολλά υποσχόμενη συμμετοχή της

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι η μικρότερη «μαχήτρια» του Survivor 2024 και είναι πολλά υποσχόμενη. Το πλούσιο βιογραφικό της, η σχέση της με τη γυμναστική και η επίδοσή της στο reality επιβίωσης την έχουν κάνει να ξεχωρίζει!

Η 20χρονη παίκτρια έφτασε στον Άγιο Δομίνικο θέλοντας να δυσκολέψει τους αντιπάλους της όσο το δυνατό περισσότερο. Έχει υπομονή και προσαρμοστικότητα, δύο όπλα που θα τη βοηθήσουν να επιβιώσει στις δύσκολες συνθήκες του Survivor 2024.

Η ενόργανη γυμναστική και ο στίβος

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι η μικρότερη και από τις δύο ομάδες και μόλις τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει παράλληλα δύο εντελώς διαφορετικά αντικείμενα μεταξύ τους. Ναυτιλιακά και διοίκηση επιχειρήσεων.

https://www.instagram.com/p/CinsPNpsnG9/

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου τρέφει μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική και συγκεκριμένη για την ενόργανη, με την οποία έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή ηλικία, από τα 11 της χρόνια.

Επιπλέον, έχει ασχοληθεί και με τον στίβο, αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα. Όπως και να έχει όμως, η ευλυγισία της και η ταχύτητά της θα την κάνουν να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της και θα τη βοηθήσουν να υλοποιήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο reality επιβίωσης και γιατί όχι μέχρι τον τελικό.

https://www.instagram.com/p/CvZq3xHM-6U/

Είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και να φέρει εις πέρας κάθε στίβο μάχης.

Η 20χρονη δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2024 γιατί της αρέσει να εξερευνά τα όριά της. Η φιλικότητα και το ομαδικό της πνεύμα είναι σίγουρο πως θα τη βοηθήσουν να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ παράλληλα θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τις ισορροπίες στην ομάδα της.

Αν και οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο είναι πιο απαιτητικές από ποτέ, με την κατάλληλη ψυχολογική αλλά και σωματική προετοιμασία, είναι σίγουρη πως θα τα καταφέρει.

Εσύ τι πιστεύεις; Θα δούμε τη Χρύσα Χατζηγεωργίου να φτάνει στον μεγάλο τελικό του Survivor 2024 και να διεκδικεί το πολυπόθητο έπαθλο;

https://www.instagram.com/p/Cl8zKB-MCUX/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved