Survivor 2024 - Ιωάννα Τζαβέλα: Η ηλικία, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα 4 μετάλλια με την Εθνική
Media

Survivor 2024 - Ιωάννα Τζαβέλα: Η ηλικία, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα 4 μετάλλια με την Εθνική

Η Ιωάννα Τζαβέλα δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε στίβο μάχης στο Survivor 2024, έχοντας μία αξιέπαινη σχέση με τον αθλητισμό εδώ και χρόνια!

Η μαχήτρια είναι προετοιμασμένη να φέρει εις πέρας κάθε δύσκολο στίβο μάχης και να σταθεί στο ύψος των απαιτητικών περιστάσεων.

Θέλει να αγωνιστεί σκληρά και να αναμετρηθεί με γυναίκες και άντρες αντιπάλους.

Η 24χρονη είχε δείξει από μικρό παιδί την αγάπη της για τον αθλητισμό και τη γυμναστική και οι γονείς της είχαν ως δεδομένο πως θα ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι και επαγγελματικά.

https://www.instagram.com/p/B42LnyRB-i6/

Το πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του πρωταθλητισμού

Έτσι, μόλις τελείωσε το σχολείο έδωσε Πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, από την οποία και αποφοίτησε ορισμένα χρόνια αργότερα.

Το καλλίγραμμο σώμα της που έχουμε δει στο Survivor, αλλά και στις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαρτυρά και το άθλημα με το οποίο ασχολείται.

Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Μ’ ένα άκρως πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, η 24χρονη ανεβάζει ψηλά τον πήχη στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου!

Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί εντατικά και με το clinical pilates, το οποίο ενδείκνυται ιδιαίτερα για αποκατάσταση τραυμάτων. Έχει κατακτήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα 400μ., 600μ. και 800μ. μετ’ εμποδίων και μετρά δύο συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδα, κατακτώντας με το εθνόσημο τέσσερα μετάλλια.

https://www.instagram.com/p/CdQTQ4WM_Ze/

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ιωάννα Τζαβέλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Survivor 2024, γι’ αυτό ακριβώς και δήλωσε συμμετοχή, για να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Η ίδια θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητά της στα παρκούρ, ενώ παράλληλα θα μείνει αφοσιωμένη και συγκεντρωμένη στον τελικό στόχο.

Άραγε υπάρχει κάτι που μπορεί να την δυσκολέψει; Όπως δηλώνει η ίδια… μόνο οι τροπικές βροχές της Καραϊβικής!

https://www.instagram.com/p/Ct4SQNgMX5_/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved